Блог

Мислите за бизнес тип къща за гости или семеен хотел? Обадете ни се! Част 2

8 август, 2017 | Сподели: |

Ако сте от хората, които вярват в новите технологии и предимствата, които те носят след себе си, ако сте от тези, които обмислят собствен бизнес с къща за гости или семеен хотел или просто мечтаят за свой дом на добра цена, то настоящият материал е точно за вас.

В част едно на „Мислите за бизнес тип къща за гости или семеен хотел? Обадете ни се!“ очертахме някои от предимствата на сглобяемите дървени къщи пред стандартното монолитно строителство. Запознахме се с роден бранд, специализиран в качественото проектиране, производство, монтаж на подобни нискоенергийни постройки – RichHouse. Панелите за строителството, както вече посочихме, се произвеждат по спецификации в собствена производствена база на фирмата. Ето, както още можем да очакваме от RichHouse сглобяема нискоенергийна къща.

Подобен тип сглобяеми дървени домове, могат да бъдат обитавани непосредствено, след като са сглобени, Това е така, защото за разлика от стандартните домове, тук няма остатъчна влага.

Локациите, между които може да избирате, са буквално неограничени. Подобна сглобяема дървена къща, може да бъде построена навсякъде, включително в отдалечени и по принцип труднодостъпни места. Това е особено полезно, ако обмисляте изграждане на семеен хотел или къща за гости на закътано място сред природата. Разбира се, можем да изградим и нискоенергиен дом за вас и семейството ви. Технологията на сглобяемите домове позволява комплектоване и опаковка на съставните панели и елементи на конструкцията, както и последващото им лесно и удобно транспортиране. Това, със стандартното строителство, е не толкова лесно осъществимо. Не забравяйте, че нискоенергийните домове не означават неустойчива конструкция – а напротив – изключително здрава и надеждна такава.

Сгради, построени по подобна технология, са изключително разпространени отвъд океана – в САЩ и Канада.

За предимствата на нискоенергийните сглобяеми къщи, семейни хотели, къщи за гости, продължаваме да си говорим в „Мислите за бизнес тип къща за гости или семеен хотел? Обадете ни се! Част 2“



Call Now ButtonЗвънни