Блог

Отоплителни печки „Буран“ – отлично решение за вашата оранжерия, гараж, работилница, дом: Част 1

21 септември, 2017 | Сподели: |

Зимата има своите предизвикателства пред нас. Ниските температури често са пречка за нашите хобита. Часовете, прекарани в майсторене в работилницата, обикновено не са привлекателни, когато са при ниски температури. Прибавете топлина обаче – и те вече са отново така притегателни, както преди.

Отоплителни печки „Буран“ са отлично решение за студените месеци не само за вашата работилница. Те могат да вдигнат градусите, включително и на настроението, и в гаража, фургона на строителната площадка и цеха. Подходящи са и за отопление на оранжерии.

Това далеч не изчерпва приложенията им. Отоплителни печки „Буран“ са с широко приложение и в бита. Може да ги използвате, за да изсушите плодове или гъби. Защо не и за да отоплите дома си? Доверете на отоплителни печки „Буран“ своите от 100 до 200 кв.м. къща и те ще внесат бързо и надеждно необходимата топлина и уют.

Отоплителни печки „Буран“ работят с всякакво твърдо гориво, с изключение на въглища. Капацитетът им на полезно действие е 70 – 80%, а за разпалването им са подходящи дърва, дървени или торфени брикети, картон.

Отоплителни печки „Буран“ изискват адекватен монтаж, изпълнен в съответствие с правилата за пожарна безопасност. Необходим е фундамент от негорим материал, върху който да се постави печката, както и димоотвод. Добре е и разполагането на метален лист пред горивната камера. Подробни инструкции, открийте тук.

Зимата топлината означава комфорт. Осигурете си я с отоплителни печки „Буран“ – качествен избор, за вашите гараж, работилница, оранжерия, цех или пък фургон на строителна площадка. Площта, която „Буран“ отоплява ефективно ли? Тя е от 100 до 200 кв.м. Отоплителната печка е подходяща и за отопление на дома. Повече за разновидностите, в които се предлага и цените им, открийте заедно с още инофромация и параметри, в „Отоплителни печки „Буран“ – отлично решение за вашата оранжерия, гараж, работилница, дом: Част 2“.



Call Now ButtonЗвънни