Блог

Разкошна къща от Сингапур играе с обемите и къта езеро с шарани koi

7 февруари, 2017 | Сподели: |

Отвън тази сингапурска къща изглежда с изчистени линии. Постройката е тясна и висока, на три нива. Фасадите са в стъкло, дърво и бяло. От едната и страна е разположен басейна. От другата пък – езерото с японски шарани koi, около което нагоре се изкачва стоманена стълба. Вътрешността и обаче, крие игра с обемите. Ниво прелива в ниво, а висок 7 метра таван сякаш води погледа безкрайно нагоре. Покривната тераса, на която безброй кътове за отмора те предизвикват да поседнеш, е черешката на къщата. Тук има и отделна кухня и бар.

Къща в Сингапур отвътре

Имотът спокойно може да бъде обитаван от отделни домакинства, без те да си пречат. Тук живеят родителска двойка, както и семействата на децата им. Мащабната архитектура и отделните кухни, трапезни зони и спални позволяват комфортно обитание, съвсем независимо от останалите членове на семейството. Баните са потънали изцяло в мрамор. Подовете и таваните – в красива дървесина. Преобладаващият цвят за стените е белият. Стълбището пък е доминирано от стена, изградена от черни речни камъни, която изглежда като красиво платно, на което стълбата протяга перилата си. Изграждането и отнело три месеца на цели пет работника. Проектът е изключително мащабен и красив. По-важното обаче, е че е постигнал основната си цел – удобно съжителство на три отделни домакинства.

Ако мечтата Ви е да живеете заедно с децата, или пък искате да сте напълно отделно от тях – обадете ни се. Сбъдваме мечти-къщи във всякакъв размер и форма. Дизайнът избирате Вие. Останалото – от нас. Своите домове ни довериха редица доволни хора през годините. Нашите къщи са нискоенергийни, сглобяеми, дървени. Сметките за електричество, които може да очаквате са под стандартните, поради специалната система на строителство. Изграждането им отнема по-кратки срокове, а качеството им е на много високо ниво. RichHouse – Вашата къща Ви очаква.

 

Източник и снимки: http://www.mingarchitects.com/projects/courtyard-house



Call Now ButtonЗвънни