Блог

Сглобяеми къщи-предимства

2 октомври, 2019 | Сподели: |

Технологията за производство на сглобяеми къщи предполага тяхното производство от естествени материали, което е начин хората да живеят по-близо до природата, което от своя страна води до повишаване качеството на живот. Rich House предлага точно такива сглобяеми къщи, с които можете да постигнете различен и уникален дизайн.
Rich House разполага с широка гама от планове за сглобяеми къщи, от които ще можете да изберете това, което най-добре отговаря на вашите нужди.
Сглобяемите къщи имат по-малко тегло, което от своя страна намалява разходите за изливане на основата и позволява поставянето на сглобяеми къщи в райони с подземни води. Изграждането на една сглобяема къща е 5 до 10 пъти по-бързо от времето, необходимо за изграждане на тухлена къща.
Факта, че строителните материали, нужни за направата на сглобяемите къщи се съхраняват в складове практически елиминира шанса мокри материали да бъдат използвани при изграждането на вашия дом.
Разходите за отопление са по-ниски поради изолацията в стените на тези сглобяеми къщи.
В сравнение с тухла, камък или бетон, дървените конструкции със сигурност спестяват време, а по своята същност спестяват и труд. Къщите не трябва да се строят на строителна площадка. Сглобяемите къщи от Rich House са фабрично изградени и завършени, а строителната площадка е място за сглобяване.
Предимства на сглобяемите къщи:

Силна структура на сглобяемите къщи.

Модулите, изграждащи сградата, са по-трайни от тези, изградени традиционно.

Гъвкавост на сглобяемите къщи

Модулната конструкция може лесно да бъде разглобена и преместена на различни места. Това значително намалява търсенето на суровини, свежда до минимум изразходваната енергия и намалява времето като цяло. Също така, модулната конструкция позволява гъвкавост в дизайна на конструкцията, като дава възможност за неограничен брой възможности.

По-кратко време за строителство.

Малка сглобяема къща може да бъде построена за по-малко от два месеца във фабриката. Монтажът на строителната площадка обикновено е няколко дни.

По-високо качество на сградата.

Сглобяемите къщи обикновено разполагат с всеки детайл. Също така определено по-високото ниво на здраве и безопасност във фабриката ще повиши качеството на работа.

Екологични

Модулното строителство се слави с енергийна ефективност и устойчиво строителство. Традиционните строителни методи изискват допълнителни материали, които водят до увеличаване на отпадъците. Тъй като обаче модулите на сглобяемите къщи са изградени във фабрика, допълнителните материали могат да бъдат рециклирани вътрешно. Също така контролираната среда на една фабрика позволява по-прецизна конструкция, по-строги фуги и по-добра филтрация на въздуха, което от своя страна позволява по-добра изолация на стените и повишаване на енергийната ефективност

Акустика.

Акустиката на сглобяемите къщи е много по-добра от традиционните къщи. В традиционните домове звукът се разпространява чрез изграждането на стени и таван. Ето защо плаващите подове често се използват за потискане на шума. В сглобяемите къщи всеки модул е отделна конструкция. Модулите, свързани заедно в къщата, са защитени от прехвърляне на шум от един на друг.

По-малък риск от повреда.

Значително по-нисък риск от кражба и вреди, причинени от трети страни. Кражбата най-често се случва, когато къщата все още не е достатъчно обезопасена.

Цена на сглобяемите къщи.

Цената вероятно е най-важното предимство. Модулните домове изобщо не са по-скъпи от традиционните. Цената зависи изцяло от дизайна и площта на къщата.



Call Now ButtonЗвънни