Блог

Сега е времето да си купите оранжерия!

18 август, 2017 | Сподели: |

В разгара на лятото, когато август е вече към своя край, е време да помислим, за доброто си здраве! Залог за него са пресните плодове и зеленчуци, с проверен произход. Можете да ги отгледате сами в оранжерията. Тя е съоръжението, което позволява целогодишно удължено производство на пресни зарзавати.

Освен, че ще можете да се радвате на собствено производство с проверен произход, в което знаете, какво точно сте вложили, оранжерията носи и други ползи за здравето. Вярвате или не, но лекарите я препоръчват като отлично занимание за хора с високо кръвно и различни нервни болести. Разбира се, не говорим за огромни съоръжения, в които грижите да нямат край и да се претоварите, а за стандартна домашна оранжерия.

Тук, близо до земята, произвеждайки старателно собствената си храна, неусетно ще се отърсите от всички грижи и проблеми. Домашната оранжерия е прекрасно хоби, което ще ви направи по-здрави и спокойни. Това, никак не е за пренебрегване на фона на забързания свят, в който живеем.

Да живее оранжерията! Освен за здравето и подобреното хранене (които са и взаимосвързани), полза от нея, за по-предприемчивите, е добрата печалба. Искате ли да знаете, кои са най-доходоносните растения, които се отглеждат в оранжерията? Това са гурме гъбите кладница и шийтаке, бамбука, женшена и билките и подправки.

Чудите се, какво да си отгледате в оранжерията? Четете тук. Ето и идеи, за подобряване на добива в оранжерията. Разбира се, винаги можете да се допитате до съседи и близки, относно опита им с оранжерийното отглеждане на плодове и зеленчуци. Най-важното е, да не се отказвате, да анализирате резултатите и да променяте стратегията си въз основа на наблюденията си – при какви условия вашите плодове и зеленчуци се чувстват най-добре.

Оранжерията е верен помощник на всяко модерно домакинство. Все повече млади хора избират втори – или основен – дом, в малките градчета и села в периферията на големите градове. Той, обикновено върви с двор. Ето и подходящия момент, да го снабдите с домашна оранжерия – която да превърнете в свое хоби и помощник, по пътя към доброто здраве. Тя е незаменима и като учител на децата – които могат не само да видят реалното развитие на растението до трапезата, но и да се трудят заедно с вас. Изберете своята оранжерия с нас! Стотици монтирани съоръжения из цяла България, доказват качествата на нашите оранжерии. Обадете се сега на +359 898 431 077!



Call Now ButtonЗвънни