Блог

Хотелска стая в хеликоптер приютява туристи в Холандия

11 август, 2017 | Сподели: |

В търсенето си на иновативни начини да привлече преситеният турист, хотелския бизнес използва какви ли не иновативни и необичайни методи. Точно такъв пример е тази хотелска стая, скътана в Шотландия. Тя обаче, не е част от стабилна монолитна постройка – а се помещава в хеликоптер на военноморските сили!

Необичайното място за настаняване се намира близо до Mains Farm, Стърлинг, в земята на гайдите, килта и качественото опушено уиски.

В хеликоптерът – хотел ще намерите дори мини кухня и душ! Пилотската кабина е трансформирана в бар с две места и масичка, където да пийвате питие по избор, докато се наслаждавате на околностите. Удобна спалня и множество места за сядане и спане допълват удобствата в необичайния хотел. Тук могат да нощуват до 5 души. Допълнителна френска врата – прозорец, гарантира достъпът на изобилна светлина във вътрешността на хеликоптера. Изолацията му е гаранция за топли зими и хладно лято.


Точно на подобна качествена изолация залагаме и ние, при проектирането, разкрояването и изграждането на нискоенергийни сглобяеми дървени къщи RichHouse. Разполагаме със собствена фабрика, където се произвеждат панелите за нашите качествени домове. Там, екип специалисти се грижи за изготвяне и комплектоване на всички елементи от вашия мечтан дом. Предимствата на сглобяемите къщи пред стандартното монолитно строителство отдавана са популярни – и този тип строежи са най-предпочитани в САЩ, Канада, вече и в Западна Европа и у нас. Изключителна здравина и издръжливост, еко материали, по-кратки срокове на строителство, възможност за обитание веднага след приключване на строежа, поради липсата на влага, лесно транспортиране, снижени разходи, отлично качество – това са само някои от предимствата на нисконергийните сглобяеми къщи.

RichHouse системата на строителство е подходяща не само за домове – но за постройки от всякакъв тип – къщи за гости, семейни хотели, офис площи, вили, хижи. Каквато и постройка да ви е необходима, ние можем да я проектираме и изградим за вас. Референции от наши клиенти, ще откриете тук. Дизайнът на нискоенергийни сглобяеми къщи RichHouse е практически неограничен и зависи изцяло от вашите предпочитания. Искате да инвестирате в бизнес с отдаване под наем на къща за гости или стаи в семеен хотел? Снижете необходимия ви начален капитал, без да правите компромис с качеството – изберете RichHouse – разумния избор.

Източник:
www.inhabitat.com/royal-navy-helicopter-transformed-into-an-amazing-hotel-room-in-scotland/



Call Now ButtonЗвънни