Блог

Банята в 3D формат

24 август, 2015 | Сподели: |

Банята е задължително помещение за всеки дом. Дизайнерите и собствениците на имоти от всякакво естество се стремят да я направят удобна, красива, привлекателна, според разбиранията и предпочитанията си. Освен стандартните материали, в банята намират своето място и специални мазилки, естествени зелени стени и растения, дърво, камък, иновативно осветление. Ние също решихме да се включим в търсенето на нови оригинални, но и полезни материали за нея.

Кои сме ние?

Ние сме Рувитекс Индъстри АД – фирма, с дългогодишни традиции в производството на PVC материали с индустриално приложение в различни области – хидроизолационна мембрана, винил с различни приложения и други. Разполагаме с високотехнологично оборудване на водещи немски и италиански производители, което позволява да произвеждаме качествен продукт и да не се страхуваме от експерименти. Днес влизаме в изцяло нова област … банята!

Можете да поканите в мокрото помещение русалки, костенурки, делфини, пингвини или нещо, нямащо нищо общо с морската тематика – вие решавате, ние изпълняваме. Граници – няма. Ограничител е само размера на фолиото – 2 метра ширина, дължината е без значение. Възможностите за индивидуален, неповторим дизайн са буквално неограничени, при това в 3D формат. Уникалното фолио за бани Ruvitex 3D Décor не задържа пяна и не се хлъзга – изключително подходящо е за поставяне на местата в банята, които най-активно се мокрят, особено с оглед безопасност на малки деца и възрастни хора. Ruvitex 3D Décor е красота, но и сигурност.

Освен за домашния интериор, Ruvitex 3D Décor е подходящ и за хотели и къщи за гости. Уникалната мембрана спокойно може да е парче в пъзела от интериорни елементи, носещи Вашето послание до гостите Ви, напълно в синхрон с цялостния дизайн.



Call Now ButtonЗвънни