Блог

Модерна еднофамилна къща с плосък покрив на чудесна цена

23 ноември, 2016 | Сподели: |

Мечтали ли сте за къща? Каква? Ако модерният дизайн е това, което грабва вниманието Ви и най-често, се появява пред очите Ви, когато мислите за мечтаната къща, то този проект е точно за Вас: Носи простичкото име „Дизайн 72“  , но е много повече от това.

Дизайнът на проекта е много модерен, а покривът – за разлика от традиционните и най-разпространени – плосък. Къщата е едноетажна и напълно достатъчна за семейство с две деца.

Квадратурата на този дом е достатъчна, за да побере необходимите помещения, но не и разточителна. Тя е 72,45 кв.м. и събира необходимите помещения за комфортен живот – две спални, санитарно помещение, дневна зона, съчетана с кухня и място за хранене. Проектът включва и просторна външна веранда, която е много функционална и позволява в по-топлите месеци максимално прекарване на време навън, близо до природата и все пак удобно и комфортно.

Цената, на която можете да получите това бижу, изготвено по специалната технология на нискоенергийни сглобяеми къщи RichHouse, е повече от добра: към ноември 2016 тя е:

– Завършеност до степен „Груб строеж“ – 18 027 лв. с ДДС

– Завършена и отвън – 32 141 лв. с ДДС

– Завършеност на къщата на степен „До ключ“ – 47 664 лв. с ДДС

Моля, имайте предвид, че цените не включват: изграждане на фундамент, ключове и контакти, подови настилки, санитарен фаянс и санитарна арматура, както и изготвянето на проектна документация.

richhouse-design72s

Цената е повече от добра, предвид функционалността на дома и високото качество на строителство, характерно за RichHouse. Къщите се разкрояват в производствената база на фирмата и пристигат готови за сглобяване на терен. Изграждат се в много по-кратки срокове от тези, необходими за традиционните монолитни къщи. След построяване, веднага можете да се нанесете, тъй като уникалната система на строителство гарантира, че тук остатъчна влага няма.

Това е само един от многобройните проекти в нашето портфолио. Ако не познаете своя дом, то ще го създадем специално за Вас. RichHouse са с практически неограничен дизайн. Не забравяйте – къщите са и нискоенергийни, благодарение на специалната технология, по която се изграждат. Това пък, е залог за по-ниски сметки за отопление и климатизация. RichHouse са бъдещето. Изберете своето днес.



Call Now ButtonЗвънни