Блог

ЕЛИТ 130 кв.м. сглобяема къща на отлична цена

13 декември, 2016 | Сподели: |

Представяме Ви нискоенергийна сглобяема къща ЕЛИТ 130 – проект на RichHouse. Къщата е модерна, двуетажна, с двускатен покрив и фронтална стъклена фасада. Квадратурата на постройката е общо 130 кв.м., разпределени както следва: 75 кв.м. на 1 етаж и 55 кв.м. на втория етаж.

На първия етаж на къщата са разположени входно антре; мокро (перално) помещение, баня с тоалетна; спалня; хол с кухня. Стълбата за второто ниво е спирална. Тук са разположени емпоре, още една спалня, склад и баня с тоалетна.

richhouse130

Разпределението е оптимално с оглед осигуряване на достатъчно пространство за всяка дейност. Двете спални са стандартни за повечето жилища в последно време. Банята на всеки етаж също можем да причислим към задължителните за подобни къщи помещения – да не ти се налага да прекосиш стълбите за да стигнеш до санитарното помещение. Допълнителна екстра, която става задължителна за все повече жилища в последно време е склада и отделното обособено мокро помещение. Спиралната стълба пък пести място, а е един красив интериорен елемент, който придава на сглобяемата къща собствен облик и характер.

Цената на груб строеж на сглобяема къща Елит 130 е 33 641 лв. с ДДС. Завършена отвън сумата, която трябва да заплатите за дома нараства на 60 573 лв. с ДДС, а за проект, завършен до ключ цената е 83 122 лв. с ДДС. Моля, имайте предвид, че цените не включват изграждането на фундамент, подовите настилки, контакти, санитарен фаянс и арматура, както и изготвянето на проектна документация.

Каквито и въпроси, свързани с конкретния проект или сглобяемите къщи RichHouse да имате, не се колебайте да се свържете с нас на  +359 898 658 415. С удоволствие ще Ви консултираме и ще Ви предоставим допълнителната информация, от която се нуждаете.

RichHouse са сглобяеми, нискоенергийни къщи от ново поколение. С RichHouse практически всеки дизайн е възможен. Каквато и къща да искате – традиционна, на бъдещето, в алпийски стил, викторианска или друга, то ние можем да я проектираме и зиградим, изцяло в съответствие с Вашите изисквания. RichHouse са нискоенергийни – което означава много добре изолирани и с по-ниски разходи за отопление и климатизация. Това пък е допълнително предимство, което поставя допълнителен акцент върху отличното качество и предимства на RichHouse.



Call Now ButtonЗвънни