Блог

Функционална къща – хижа от 50 кв.м.

19 август, 2016 | Сподели: |

В търсене къде да избяга или пък кои нови земи да покори (защо не и двете?) човек достига невероятни места. Едно от тях е остров Уидби (Whidbey), който се намира във Вашингтон, САЩ. Точно тук, се продава един страхотен имот. (Нали знаете, че ако Ви харесва, подобен може да си построите и тук?) Става дума за поляна, море, залези и изгреви, които са панорамни, отразени във водата, пръснати сред дърветата и пречупени през прозорците на една горска къща хижа. 50 кв. метра свобода – това е Whidbey Cabin или по нашенско казано, хижата Уидби. Споменахме ли, че уютните 50 кв.м. са заобиколени с имот от 10,4 декара? Къщата – хижа, разполага с дървена веранда, на която може да отдъхвате, потънали в природа и панорамни гледки, които градските хора обикновено гледат само на снимка. Не се заблуждавайте обаче – това, че къщата – хижа Whidbey Cabin е потънала в природа, далеч не значи, че не предлага всички удобства на модерния живот. Да, включително климатична система за отопление и охлаждане.

small-house1
small-house2

Постройката е издигната през 1989 година. Тя е в класически стил – къща – хижа със заострен метален покрив и външна дървена облицовка (сайдинг). Голям панорамен прозорец осигурява достъп до панорамните гледки и от вътрешността на къщата – хижа. Приземното ниво е дълго и тясно. Вторият етаж пък, е отделен за двете спални. В добавка към чудатата облицована с дърво постройка, е добавена и къща на дърво – в която децата могат да прекарат безброй часове на истински приключения и забавни игри. Допълнителна постройка може да приюти закъснели гости, пристигнали в последната минута. Покрит гараж гарантира уют и за автомобилите, както и допълнително пространство за съхранение на различни необходимости.

11_2_gallery
12_2_gallery

Ако тази къща – хижа Ви харесва, обадете ни се. Ще го преправим според Вашите виждания и изисквания. Ще Ви предложим добра цена, съобразена с предпочетените материали. Професионализъм, опит, развитие – а и собствена производствена база за нискоенергийни сглобяеми къщи – това ще намерите при нас.

www.windermere.com



Call Now ButtonЗвънни