Блог

Вижте тази страхотна преносима къща!

20 февруари, 2017 | Сподели: |

Мобилна къщаБългаринът е здраво свързан с корените си. За нас домът винаги е бил от изключителна важност. Не просто някакъв дом, а Домът, с главно „Д“, който си е наш, личен. Склонни сме да се заробваме с години заеми, за да си го осигурим.

Много по-ефективни решения от безумно скъпите жилища в големите градове, предлагат сглобяемите къщи. Може да ги разположите на предпочитано от вас място, строят се бързо, а са изключително здрави и надеждни. Точно това предлага RichHouse – нискоенергийни сглобяеми къщи, с отлична изолация, залог за занижени сметки за електричество. Изберете къщата! Предимствата и пред апартамента са многобройни. Дизайнът на RichHouse е практически неограничен – всичко което пожелаете, ние създаваме, разкрояваме, изграждаме.

CodooПодобни решения са предпочитани по цял свят. Точно една такава идея, ще разгледаме сега. Тя се казва Coodo и е необичайна преносима къща, с определено отличителен дизайн и форми.

Всичко започнало с една идея: на преносима къща, която човек да може да разположи на предпочитано място – земя и дори вода, която да е удобна и за ваканционен дом, и за постоянно обитание. Идеята хрумнала на Mark Dare Schmiedel. Той основал компанията LTG Lofts-to-go и преносимата къща Coodo станала реалност.

4_Coodo_64_UP_New-Design_kitchen-1000x430Coodo се предлага в няколко варианта. Поради своите скромни размери и необходими за производството разходи, къщата е ценово достъпна. Вътрешното оформление е въпрос на избор от страна на клиента. За този преносим дом достатъчно е не да закупите парцел – можете само да го наемете.

Codoo не е задължително дом. Спокойно може да се използва като офис, магазин, конферентна зала, ателие или пък изложбено пространство. Фирмата-производител залага именно на мобилността на модула, като изключително подходящ за примерно, разрастване на бизнес на различни локации, без огромни разходи за наем или закупуване на търговски помещения.

Coodo Mobile HouseМоделите Coodoo са различни по площ. Всички обаче, си приличат по едно – имат заоблени ъгли и приличат на детски блокчета за игра с изключително приятна форма. Специален модел е пригоден за разполагане на вода. Друг е на два етажа, а трети има разкошна дървена веранда.

Ние, от българската фирма RichHouse, също ви предлагаме най-доброто в строителството. Не е Coodoo, но пък можем да изпълним буквално всеки проект, независимо от неговите големина и дизайн. Нашите къщи за здрави, надеждни, сглобяеми, изработени по специална технология. Обадете ни се днес, за къщата на своите мечти, изпълнена с отлични качество и материали, на конкурентна, повече от добра цена: +359 898 658 415.



Call Now ButtonЗвънни