Блог

Преносима къща с площ 30.80 кв.м. – подробности и цена

15 декември, 2016 | Сподели: |

Ето и нашият принос в областта на малките преносими сглобяеми къщи – преносима къща с площ от 30,80 кв.м. Този проект е функционален, удобен и съобразен с възможността да бъде пренасян от място на място. На своята площ той събира дневна зона с мяка мебел и кухня. Санитарното помещение е достъпно както от холната част на този малък, сглобяем преносим дом, така и отвън.

Тази преносима функционална сглобяема къща е с дължина 7 метра. Прилича на паралелепипед, с абсолютно изчистена, правилна форма.

Преносима къща с площ 30.80 кв.м. - подробности и цена

Подобни мобилни домове са много подходящи за разполагане на всякакви места – близо до язовири и езера, които вълнуват рибарите; до ловните стопанства, които ловците обичат; на приемливо разстояние от любимите еко пътеки или пък в далечен край, в селце, което обичате и искате да направите свои дом поне за няколко седмици в годината.

Преносимите къщи са фокусирани върху функционалния живот вътре, подплатен с необходимите санитарно помещение, кухня и място за сън. Не по-малко важен всъщност, е животът извън преносимата малка къща. Тя е вид модерна горска хижа, която обаче можете да вземете със себе си, заедно със съвременните удобства, които съдържа. На море, планина, в горите… близо до любимите Ви дестинации.

Сглобяемите къщи са модерна алтернатива на стандартното монолитно строителство, носеща многобройни предимства – улеснен транспорт – къщата се доставя разкроена и опакована в нашия производствен цех; конструкцията е здрава и лека; изолацията – отлична, което е залог за по-ниски сметки за отопление и климатизация; къщите са екологично чисти, което пък е гаранция за оптимален микроклимат; сроковете за изработка и строителство са съкратени, а животът веднага след завършване на имота – възможен, тъй като този тип строителство изключва остатъчната влага. Технология Richhouse позволява практически неограничен дизайн на къщата.
Цена – 30 999 €
Моля, имайте предвид, че посочените цени не включват: изграждане на фундамент, ключове и контакти, подови настилки, санитарен фаянс и санитарна арматура, изготвяне на проектна документация.

за някои хора посочените суми са високи, за други – ниски. Ние можем да напомним само едно – качеството струва и си струва, а евтиното винаги излиза скъпо. В една висококонкурентна и технологична среда, всякакви компромиси с качеството с оглед снижаване на разходите са напълно изключени, особено, когато говорим за домове. RichHouse означава качество и комфорт. Резервирайте своите на +359 898 658 415.



Call Now ButtonЗвънни