Блог

Проекти RichHouse в строеж: Къща във Волуяк с площ от 247 кв.м.

11 октомври, 2016 | Сподели: |

Представяме Ви поредния проект на RichHouse в строеж. Настоящата къща се строи в село Волуяк. Тя е двуетажна, с разгърната застроена площ от 247 кв.м. Покривът на постройката е скатен, покрит с керамични керемиди. Гараж и мазе на са включени, по желание на собствениците, за сметка на вътрешни складове и килери и технически помещения.

Влизаме на първият етаж на къщата. Антрето е с площ 8.54 кв.м. и е покрито с гранитогрес. От лявата му страна е разположена единствената спалня на този етаж. След нея са разположени килер и вътрешната стълба за второто ниво. Отдясно на антрето пък – е за работната зона – кабинет, с вътрешен достъп до собствено сервизно помещение. След кабинета следва баня, достъпна от антрето. Съществена част от първият етаж на къщата е отделен за обширна дневна, трапезария и кухненски бокс. Една врата дели хола от външните пространства около къщата. От трапезният кът пък е достъпна тераса с размер 21 кв.м. Достъпни оттук са допълнителни котелно и техническо помещения, делящи общи стени със сервизното помещение на кабинета на къщата.

Вторият етаж на дома събира три спални помещения, баня и още един кухненски бокс. Тук е разположено и удобно емпоре. От него и една от спалните е достъпна терасата на това ниво. Една от другите спални разполага със собствен балкон. Предвидено е изграждането на отделна лятна кухня. Е нея са предвидени освен помещение с кухненски уреди и мека мебел, и спалня, баня и килер. Постройката ще бъде засенчена на нужните места със стрехи. От едната и страна ще има и дървена пергола.

Отвън къщата, както и лятната кухня, ще бъде изключително красива. Входната врата ще бъде заобиколена с дървена обшивка. Части от първия етаж ще носят гордо каменна облицовка, ограничена с дървена летва. Над нея камъните сменя цветна минерална мазилка. Терасите ще бъдат обиколени с дървени парапети. Дограмата е PVC.

Къщата във Волуяк е един много добре обмислен проект, с разкошна визия. Помещенията са разпределени много добре. Изпълнението – безупречно. Поредният проект на RichHouse, с който се гордеем.



Call Now ButtonЗвънни