Блог

Универсална оранжерия „Лято-Зима“ за целогодишно използване

20 май, 2016 | Сподели: |

Оранжерията е съоръжението, което пази нашите плодове, зеленчуци, билки, гъби, цветя. Правилното съоръжение, експлоатирано правилно, им създава оптимални условия на развитие и растеж и в неподходящи по принцип сезони. Оранжерията, освен останалото, увеличава добивите и позволява дълги цикли на производство.

Тя спокойно може да се използва и през лятото. Вече Ви представихме своя парник „Лятна защита.“ Освен него, предлагаме и друг защитно съоръжение – оранжерия „Лято-Зима“. Както подсказва името и тя е подходяща за използване и през летния сезон и изобщо, на разположение е целогодишно.

В комплекта на универсалния ни продукт „Лято-Зима“ влизат:

  • конструкцията на скелетът на оранжерията; размерите са 3х4х2.1 м; 3х6х2.1 м
  • поликарбонат 4 мм – един лист с размер 6х2.1 м
  • армофол или нетъкан текстил

Какво е армофолът? Той е специално прозрачно рулонно PVC фолио за оранжерии от пластифициран поливинилхлорид армирано с полиестерна хидроустойчива мрежа. Казано иначе, армофолът е армиран найлон.
Използва се основно за обличане на разсадници, парници, оранжерии, както при нашата „Лято-Зима“.

Материалът, използван при нашата оранжерия „Лято-Зима,“ армофол, е як, еластичен, стабилен, гъвкав. Устойчив е на механични въздействия, както и на UV лъчите. Не пропуска вода. Срокът му на експлоатация е дълъг. Армофолът, който предлагаме, е доказано българско производство. Прави се в Русе.
Нетъканият текстил е по-плътен и също пази растенията от прегаряне.

Дали ще покриете Вашето съоръжение „Лято-Зима“ с армофол или нетъкан текстил, решавате Вие. Лятото просто навивате материала – покривало от едната страна и растенията дишат спокойно. В същото време обаче, са защитени от слънцето и няма да прегорят, защото „завесата“ ги пази.

Универсалната оранжерия „Лято-Зима“ е перфектният продукт, който позволява целогодишна качествена употреба. Защо да не използвате оранжерията и лятото, когато Ви се дава възможност за това? Армофол, нетъкан текстил, поликарбонат за страните – перфектната оранжерия и за начинаещи, и за професионалисти в градината.
Осигурете целогодишен комфорт на растенията си сега!



Call Now ButtonЗвънни