Блог

Вила в село Търнава с площ 137 кв.м.

22 декември, 2016 | Сподели: |

Представяме Ви изградена вила, разположена в с. Търнава, в подножието на връх Бакаджик. Това е първата къща, която е изградена от RichHouse – нискоенергийни, дървени, сглобяеми къщи. Годината на завършването на проекта е 2008г.

Парцелът, на който е изградена вилата е с размер 1200 кв.м. РЗП-то на двуетажната постройка е 137 кв.м. Напълно оборудваното барбекю пък, е 21 кв.м. Басейнът е с размери 5,6 х 3,6 х 1,2 метра. Градината разполага с парник, в който можете да отгледате своите плодове и зеленчуци с доказан произход. Дворът е със специално градинско осветление. Всички стаи са напълно обзаведени. Отоплението е с камина и климатици. Домът разполага и със собствена пречиствателна станция за отпадни води. Оградата, която обгръща имота е комбинирана – от мрежа и дърво.

Вила в село Търнава с площ 137 кв.м.

Цената на вечер за вилата е 150 лева. Ако проектът Ви харесва и бихте желали да го видите или купите, то моля, обадете се на телефон +359 898 658 415.

Напълно изградена е инфраструктурата за втора къща. Ако решите, че искате да делите имота с близки или приятели, спокойно можем да изградим втора постройка за тях. Изгледът е към околната гора.

RichHouse извървяха дълг път след първия си проект. Многобройни са изградените къщи, из цялата страна, които вече са истински домове. Технологията е иновативна, производствената база – модерна, дизайните – практически неограничени. Да не забравяме и че RichHouse са нискоенергийни – което означава по-ниски разходи за отопление и климатизация.

Заповядайте в Търнава и се уверете сами в предимствата и качеството на къщи RichHouse. Където и да си представяте мечтания дом, ние можем да го изградим за Вас – в предпочитан формат и размери. Предлагаме своите къщи в три варианта – завършени на груб строеж, отвън или „до ключ“. Разбира се, ако желаете друг, винаги можем да го договорим. Обадете ни се – да поговорим за къщи – качествени и достъпни.



Call Now ButtonЗвънни