Блог

Оранжерията е много добър начин да подобрите здравето си. Защо това е така?

8 февруари, 2017 | Сподели: |
  1. Тук се трудите на въздух, навън, сред природата. Това си е физическа дейност, която всички лекари споделят, е полезна за подобряване на здравословното състояние. Движението на открито е много по-добро от упражняването на спортове в затворена зала. Градинарството ще намали кръвното ви налягане, ще подобри циркулацията на кръвта и изобщо, ще ви накара да се чувствате много по-жизнени. Искате по-добър тонус – купете си оранжерия. Още не сте убедени? Четете надолу. Ще видите, че оранжерията е много по-добро вложение в здравето, от примерно хранителни добавки и велоергометър.

 

  1. Оранжерията е антистрес съоръжение. Тук забравяте грижите си, улисани в занимания с избраните от вас плодове и зеленчуци, цветя и гъби. Трудът на открито, да повторим пак, е най-доброто за всеки, разбира се, в умерени дози. Грижейки се за своята реколта, вие си доставяте спокойствие и дейност на чист въздух. Стресът е бичът на съвременния свят. Туширайте го с оранжерията! Тя е чудесен начин да изпуснете парата след работа и да избягате от синдромът на преработените хора „бърнаут“. Нали запомнихте? Оранжерия = спокойствие и антистрес терапия.

 

  1. Оранжерията означава подобрено здраве и по друга линия. Тук продукцията е със сигурен произход. Турски домати, китайски чесън и албански краставици вече нямат място на вашата маса. Всички продукти, които можете да си произведете сами са много по-чисти и полезни от тези, с неясен произход и цикъл на отглеждане на пазара. Ако искате да сте здрави, подбирайте внимателно храната си. В ерата на бързите въглехидрати и ГМО храните, всеки залък чист продукт е положителна терапия за нашето тяло. Да заключим: оранжерията = по-добро здраве чрез чиста продукция.

 

  1. Оранжерията е и повод да засилите социалното си общуване със съседите и други запалени по градините познати и непознати. Покрай нея винаги има какво да се научи, а с времето – и какво от собствения си опит да споделим. Това общуване често прераства в приятелства, за които в големия град невинаги намираме време, сили и желание.

 

  1. Оранжерията е модерна! Колко често в ежедневието си срещате думичките „еко“, „зелено“, „полезно“ и подобни? В един изкуствен свят естествените растения са благодат. Отгледайте си ги сами и споделете с близки и познати. Да се върнеш назад към природата е все по-популярно и срещано явление. Бъдете един от избралите да го направят. Защото е смислено и полезно – за вас и близките ви.

Природата ни е създала. Тя винаги ще е най-доброто за нас. Най-старите строителни материали са ни от нея – камък и дърво. Храната също – дивеч, растения. Време е да престанем да се бъркаме в естествените и процеси, а само да помагаме, когато е необходимо. Станете част от новото поколение, на разумните мислещи хора, които се връщат към корените си. Една оранжерия в къщата на село (добре де, близо до града) не вреди на никого, напротив, само помага. Осигурете си по-добро здраве, тонус, спокойствие днес! Оранжерията е необходимата крачка!



Call Now ButtonЗвънни