• +359 898 658 415
  • +359 898 662 080

Комплектации

Автомат за вентилиране на оранжерия – ДусяСан

Сподели:

Цена: 149 лв.

Сега всички конзоли в комплекта ДусяСан вместо от алуминий са изпълнени от здрава стомана!

Автомат за вентилиране на оранжерия ДусяСан автоматично отваря/затваря прозореца във Вашата оранжерия при достигане на идеалните за растежа на растенията температури.

Всичко необходимо за монтажа на автомата за вентилиране на оранжерия Дуся Сан е включено в комплекта: термо цилиндър, лостови механизми и техните съединения. На вас ви остава само да сглобите и завинтите автомата към вентилационното прозорче в оранжерията.

Автомат за вентилиране на оранжерия

Автомат за вентилиране на оранжерия

Автомат за вентилиране на оранжерия

Автоматът работи без батерии и електричество. Разработен е за поставяне на вентилационно прозорче на покрива на всички видове оранжерии, но някои купувачи го поставят и на челно прозорче. Монтажът на ДусаСан е елементарен и може да бъде изпълнен самостоятелно по инструкция.

Принципът на работа на автомата е основан на термо цилиндъра, течността в който значително се разширява или свива в зависимост от температурата. На слънце, при повишаване на температурата в оранжерията, термо цилиндърът, който е монтиран в оранжерията изтласква буталото, а буталото на свой ред отваря прозорчето. Със залязването на слънцето и намаляване на температурата в оранжерията, течността в термо цилиндъра се свива и прозорецът се затваря от собственото си тегло.

В термо цилиндъра ДусяСан се използва специално разработено за него „гъсто“ масло, което не протича след време, като обикновеното машинно масло, използвано в появилите се на пазара „аналози“. Първите автомати за вентилиране ДусяСан, монтирани в оранжериите преди 6 години работят и до днес.

  • Съвместимост: с всяка Ваша оранжерия с вентилационно прозорче
  • Максимално натоварване: до 7 кг – повечето вентилационни прозорчета на оранжериите не надвишават това тегло
  • Регулиране на поддържаната температура: от 15 до 25*С
  • Тегло с опаковката: 0,5 кг