Блог

Видяхте ли нашите нови Прима Aгро оранжерии + цени?

23 август, 2017 | Сподели: |

В последните дни на лятото, времето е повече от подходящо, да закупите своя собствена оранжерия. В желанието си, да ви предложи широка гама продукти, от които да избирате, RichHouse с удоволствие ви представя най-новите попълнения в нашите оранжерии: Прима Агро!

Оранжерията предлагаме в две разновидности: Прима Aгро и Прима Aгро усилена.

Прима Агро оранжерията е изключително надежден продукт. Скелетът и е изработен от много здрава поцинкована тръба с размер 20*20 мм и разстояние между гредите от един метър. Оранжерията разполага с две врати с допълнителни прозорци и опционална капандура. Прима Aгро е с покритие от поликарбонат и издържа на снежно натоварване от 80 килограма.

Оранжерия Прима Агро се предлага в четири размера:
3х4 метра – цена 749 лв
3х6 метра – цена 1049 лв
3х8 метра – цена 1499 лв
3х10 метра – цена 1849 лв

Оранжерия Прима Агро усилена е със следните показатели: Отново скелет от здрава поцинкована тръба 20*20 мм, но с разстояние между гредите от 67 см. Вратите с допълнителни прозорци отново са две, налице е и опцията за капандура. Покритието е отново от поликарбонат, но снеготовара, на който Прима Агро усилена издържа, е 100 килограма.

Размерите, в които се предлага тази оранжерия са следните:
3х4 метра – цена 899 лв
3х6 метра – цена 1349 лв
3х8 метра – цена 1799 лв
3х10 метра – цена 2249 лв

Цената на оранжериите включва безплатна доставка, без монтаж.
Ако желаете, монтажът може да се извърши от екип на RichHouse.

Прима Агро, са изключително надеждни, здрави, устойчиви оранжерии, които са идеалното допълнение за всеки двор. Независимо, дали сте опитен градинар, или сега правите първите си стъпки в работата с оранжерия, Прима Агро е подходящ избор за вас! Заниманията в оранжерията гарантират отлично хоби, близо до природата и по-добро здраве. Не само, заради леката физическа активност, но и поради производството и консумация на храна с проверен произход, собствено производство.

За допълнителна информация за нашите оранжерии, позвънете на +359 898 431 077!Звънни