Блог

Вижте цената на тази страхотна къща от 96 кв.м. в Банкя!

21 юли, 2017 | Сподели: |

Със сигурност в живота ви е имало моменти, когато ви се е искало, да избягате от апартамента в града и да се скриете някъде на спокойствие. За да се случи това, не е нужно да отидете в някое забутано планинско селце. Спокойно може да да си изградите своя къща в предградията на градовете, които все повече придобиват отвъдокеански тип. Това е така, поради простата причина, че все повече хора избират спокойствието на индивидуалния дом, което откриват в подобни компромисни локации, на границата между забързания град и провинциалното спокойствие и идилия.

Точно такъв дом е тази къща в Банкя, изградена от класния бранд за сглобяеми нискоенергийни къщи – RichHouse. Постройката е двуетажна и подходяща за едно семейство. Площта и е 95 кв.м. Покривът е четирискатен.

На първия етаж на тази разкошна компактна къща, са разположение трапезария, кухненски бокс, антре и санитарен възел. Спалните помещения са на второто ниво от дома. Едното от тях има обособен свой дрешник. Санитарното помещение на това ниво е също едно, а терасите – две.

Екстериорното оформление на дома е много красиво. Освен двата цвята, избрани от собствениците, част от фасадата е облечена и в сайдинг.

Цената на тази къща е изключително добра!
Груб строеж – 23 780 лв. с ДДС
Завършен отвън – 43 900 лв. с ДДС
До ключ – 62 586 лв. с ДДС
Моля, имайте предвид, че цените не включват: изграждане на фундамент, ключове и контакти, подови настилки, санитарен фаянс и санитарна арматура, изготвяне на проектна документация.

Осигурете си бягство от шума, мръсотията и лудницата на града, като се сгушите в периферията му. Така, всички удобства ще са ви на ръка разстояние, без обаче да търпите ежедневните негативи от тях. А и, не сте ли мечтали да си пиете кафето сутрин на въздух, на собствения ви двор, а децата да играят наоколо? От мечтания дом ви дели едно обаждане: Моб.: +359 898 658 415 RichHouse нискоенергийни дървени сглобяеми къщи, на които мнозина се довериха. Изберете своя дом с нас!

Еднофамилна жилищна сграда в БанкяЗвънни