Блог

Вижте 75 кв.м. дървена нискоенегийна RichHouse къща в готов вид!

21 юли, 2017 | Сподели: |

Картинките на проектите на домове показват едно, но друго е да видиш проектът готов! Представяме ви изградената 75 кв.м. къща RichHouse!

Постройката, както е видно, е на един етаж. Спалните са две, санитарното помещение едно. Наличен е и килер. Дневната зона обединява функциите на хол, кухня и трапезария. Домът е частично обграден с веранда и дървени стрехи, тонирани в прекрасен червеникавокафяв цвят. За скатния покрив, собственикът е избрал битумни керемиди в традиционен цвят. Обектът вече е завършен „до ключ“. Подовата настилка е ламинат, таваните и стените са шпакловани и боядисани в избрани от собствениците цветове, поставени са вградено осветление и електрически ключове и контакти. Предстои обличането на външната част на комина с каменна облицовка, което ще придаде допълнителен щрих към естетиката на екстериора на дома.

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: +359 898 658 415. С удоволствие ще отговорим на всичките ви въпроси.

Не забравяйте, че мечтаният дом е само на крачка разстояние от вас – при това на изключителна цена, със сглобяеми къщи RichHouse! Разполагаме със собствена база за производство и разкрояване на панелите за нашите нискоенергийни домове! Вие избирате дизайна, ние доставяме всички елементи подготвени и опаковани и сглобяваме домът на вашите мечти!

Зад гърба си имаме многобройни изградени висококачествени проекти. Споменахме ли, че благодарение на уникалната система на строителство, нашите домове са нискоенергийни? Това означава снижени сметки за отопление и климатизация.

Постройте къщата, която винаги сте искали, днес – с RichHouse!

Проект: https://richhouse.eu/houses/one-family-house-bg-bg-bg-bg/richhouse-novihan-75/
Изграден проект: https://richhouse.eu/houses/one-family-house-bg-bg-bg-bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%BD-75%D0%BA%D0%B2-%D0%BC/Звънни