Блог

ДА КУПЯ ЛИ ЖИЛИЩЕ ИЛИ ДА ЖИВЕЯ ПОД НАЕМ?

28 октомври, 2019 | Сподели: |

Собствеността върху дома винаги е била важен етап от живота на един зрял човек. Имате ли смесени чувства към купуването на дом в момента? Имате колебания и не знаете дали не е прекалено голяма крачка за вас? Ето какви са ползите, от това да притежавате собствен дом:

1. ИНВЕСТИЦИЯ

Цените на жилищата имат тенденция да се увеличават с течение на времето. Покупката на жилище е една от най-добрите инвестиции, които можете да направите. Ако купите жилище сега, ще вложите капитала си в сигурна дългосрочна инвестиция там, където е вероятно да нарасне.

2. ПРОДАЙТЕ ДОМА СИ, КОГАТО ПОЖЕЛАЕТЕ

Когато цените са по-високи и за вас е изгодно да продавате, може да продадете дома си и да си закупите по-голямо жилище.

3. СВОБОДАТА ДА ИЗБИРАШ

Правете каквото искате с дома си. Оцветете стените в лилаво, сложете черен килим, пробийте дупка в стената. Тези видове промени често са невъзможни ако живеете под наем, но когато сте собственик на жилище, можете да го проектирате както желаете.

4. ЛИХВИТЕ ПОНАСТОЯЩЕМ СА НИСКИ.

Това означава, че жилищните кредити в момента са изключително евтини! В зависимост от района, в който живеете може да се окаже, че да изплащате кредит е по-евтино от наема на жилището.

5. СПОКОЙСТВИЕ

Без да се притеснявате от досадни хазяи или увеличение на наема, ще можете да живеете в дома си толкова дълго, колкото искате!

6. СИГУРНОСТ.

Притежаването на собствен дом дава на собственика и на семейството им усещане за сигурност и стабилност.

7. ИМАЙТЕ ТОЛКОВА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ, КОЛКОТО ИСКАТЕ.

Обичате домашните си любимци? Собствениците на жилища могат да се отпуснат и да се насладят на своите домашни любимци. Повечето хазяи не желаят наемателите да отглеждат домашни любимци в жилището.

8. Това е пазар на купувача.

Няма нужда да правите компромиси. Ще закупите само това, от което наистина имате нужда и ще изпълните мечтата си. Няма нужда да се задоволявате с малко.

Източник www.vahomeloancenters.orgЗвънни