Блог

Ето как изглежда в готов вид RichHouse къща с площ 247 кв.м. в с. Волуяк!

10 юли, 2017 | Сподели: |

Продължаваме да ви представяме в готов вид изградените RichHouse домове в различни точки от България. След като разгледахме къщата в Нови хан, време е и на тази, в с. Волуяк!

Домът е с площ 247 кв.м. Постройката е двуетажна, със скатен покрив, за които собственикът е избрал отлични битумни керемиди в традиционен цвят.

На първия етаж на къщата са разположени антре, спалня, килер и една баня. Тук има отделен обособен кабинет, с вътрешен собствен достъп до сервизно помещение. Основно място на нивото заема обширна дневна зона, която включва кухня, кът за хранене и хол. От две страни на помещението има директен достъп до външната веранда. Откъм кухнята в обособена площ за почивка навън. Там е и достъпът за котелното и отделно техническо помещение, които съхраняват уредите, необходими за отопляване и климатизация на дома.

Само да напомним, че RichHouse къщите са нискоенергийни – благодарение на отличната си уникална система на строителство, която включва и отлична изолация. Това пък, означава снижени разходи за климатизация и отопление.

От първият етаж, по стълбище достъпно е и второто ниво на тази красива и функционална къща. Тук са разположени още три спални. Има и допълнителен кухненски бокс, както и емпоре. Това означава, че спокойно можете да имате гости, които да имат пълна независимост от вас и да разполагат със собствена зона за почивка и приготвяне на храна. Санитарното помещение е едно, а терасите – две. Една от тях е ъглов, обширен балкон.

Удобствата и предимствата на този проект далеч на приключват дотук. Той включва и лятна кухня. Постройката е с квадратура от 36 кв.м. и събира стая, санитарно помещение, килер и разбира се, кухня.

Както снимките показват, изградена къщата и допълнителната лятна кухня, са още по-красиви, отколкото на визуализацията. Качеството не намираме за нужно да коментираме. Все пак, това е RichHouse Проект, което означава че то е неизменно, високо, задължително.

Каквато и да е къщата, за която винаги сте мечтали, ние сме точните хора, които да я проектират и изградят за вас. Ето и предимствата на сглобяемите дървени къщи, пред традиционното монолитно строителство! Остава, да ни се обадите: Моб.: +359 898 658 415!

Проект:

Изградена къща: Двуетажна къща в с. ВолуякЗвънни