Блог

Малка къща на колела осигурява удобен дом навсякъде

5 април, 2017 | Сподели: |

The Tumbleweed Farallon's standing seam siding wraps around the roof and sides.

Днес ще разгледаме поредния уникален проект – който доказва, че понякога, размерът няма значение. За какво става дума ли? За малките къщи на колела. Те са преместваеми домове, които въпреки пренебрежително малките си размери крият солидни удобства и комфорт. Този конкретен модел е дело на Tumbleweed – компания със слоган: Dream big, Go tiny! Ще разгледаме отблизо модела Farallon RV. Издържан е в стилистиката на класическа фермерска къща. Има стандартни връзки за ВиК и електричество. Предлага се в няколко различни размера – от 20 до 27 кв.м.

В тази малка фермерска къща могат да нощуват до шест души, в зависимост от модела. Има възможност за разполагане на голямо двойно легло в подпокривното пространство, както и за допълнителна спалня или втора такава – в допълнително подпокривно пространство.

Помещението, което обхваща функциите на хол, кухня и трапезария съдържа всички уреди, които ще откриете и в стандартна кухня. Тук освен хладилник, фурна и миялна има и климатик, разбира се душ и топла вода. Къщата може да е и напълно независима. Има възможност за използване и на система с пропан. В банята може да бъде инсталирана био компостираща тоалетна.

Конструкцията на къщата позволява да бъде местена с помощта на стандартен камион. Можете да подберете освен размера и спалните и интериора, както и да добавите покривни прозорци. Който и вариант на обзавеждане да подберете, той задължително ще е изпълнен от масивна дървесина.

Ние, не правим къщи на колела. Но пък създаваме всичко друго – от пасивни къщи до нискоенергийни такива – с размер от много малки до къщи олигарх. Разполагаме със собствена производствена база за панели за сглобяеми нискоенергийни дървени къщи, екип прекрасни специалисти и ноу-хау. Зад гърба си имаме множество проекти и доволни клиенти, които са доказателство за нашия професионализъм. RichHouse е знак за качество и доверие. Мечтаете за дом – малък или не? Консултирайте го с нас! +359 898 658 415Звънни