Блог

Мислите за бизнес тип къща за гости или семеен хотел? Обадете ни се! Част 3

9 август, 2017 | Сподели: |

Собственият бизнес е огромна отговорност, но и удовлетворение, че градиш нещо за себе си. Ако сте избрали да изградите своя къща за гости или семеен хотел, които да отдавате под наем, то обмислете варианта, в които ги изграждате с технологията на нискоенергийните сглобяеми къщи.

Посочихме редица предимства на този тип строителство в предходните части на „Мислите за бизнес тип къща за гости или семеен хотел? Обадете ни се!“ Разказахме и факти „от кухнята“ на сглобяеми къщи RichHouse. Разбрахме се, че технологията на строителство, която те използват е базирана на нискоенергийни панели, които произвеждат по предварително зададени спецификации в собствена производствена база. RichHouse технологията е залог за здрав, надежден, уютен дом. Тя позволява проектиране и изпълнение на разнородни като стил, архитектура и разпределение постройки, с височина до три етажа. Това може да са сглобяеми къщи за гости, семейни хотели, домове, вили, хижи, офис помещения или друго. Избирате вие – ние проектираме, разкрояваме, комплектоваме, доставяме, изграждаме.

RichHouse означава качествено строителство, на което можете да се доверите. Много хора вече го направиха – и днес обитават своите домове, за които заплащат изключително снижени сметки за електричество, благодарение на уникалната RichHouse система на строителство, която залага отлична изолация.

Къщите за гости и семейните хотели са доходоносен бизнес. Той обаче, изисква внимателно планиране и вложение. Снижете разходите за стартиране на подобна дейност, без обаче по никакъв начин да икономисвате от качество – напротив. Изберете RichHouse – българска фирма, специализирана в областта на проектирането, изработването, изграждането на нискоенергийни дървени сглобяеми къщи. Мястото – избирате вие – независимо колко отдалечено и недостъпно е то, не е пречка пред издигането на RichHouse постройка на него.

Какъвто и изглед и разпределение да сте предвидили за своя бизнес с къща за гости или семеен хотел, ние ще го изпълним. Системата ни на строителство е подходяща за абсолютно всякакъв дизайн, като ограничението е единствено в броя на етажите – до три.

RichHouse означава качество, надеждност и снижени разходи за отопление и климатизация. Доверете се на технологията на строителство на една от най-добрите и бързоразвиващи се родни фирми! С нас, мечтаният бизнес или дом, са само на ръка разстояние. Стига мечти и планове, действайте днес!Звънни