Блог

Мислите за бизнес тип къща за гости или семеен хотел? Обадете ни се! Част 1

7 август, 2017 | Сподели: |

Да работиш за себе си е избор, който все повече хора правят последните години. Една от възможностите, ако не сте заети с фрийленс професия, е да създадете свое място, което да отдавате под наем. Трябва ви интересна, привлекателна дестинация, подходящ парцел и идея и … отлична строителна фирма!

Не мислете само за традиционното монолитно строителство, дългите срокове и значителен обем средства, които то изисква. Да не говорим, за трудностите, съпътстващи подобен проект и (не)надеждността на строителните бригади и надзори. Забравете за всички тези пречки и помислете като американците, канадците и голяма част от западноевропейците. Те избират да заложат на новите технологии – на сглобяемите дървени постройки. Те имат редица предимства и са изключително достоен съперник на традиционните къщи.

Сглобяемите дървени къщи, семейни хотели, къщи за гости, офис пространства, са вариант за инвестиция в собствен дом или бизнес, който определено си струва да обмислите.

RichHouse е българска компания, която е тясно специализирана в нискоенергинйното строителство. Ние разполагаме със собствена производствена база, която се намира в село Зимница, област Ямбол. Тя функционира от 2008г. Специалистите и техниката са на изключително ниво. Това е мястото, където се произвеждат конструктивните изолационни панели за нискоенергийните сгради на RichHouse.

Първата сграда изградена по нашата технология, се намира в подножието на връх Бакаджик, село Търнава и е изградена през 2008г.

В началото, е проектът. Следва изработката на панелите в производствената ни база, по предварително зададени размери и спецификации. Всичко необходимо за конструкцията се доставя окомплектовано на мястото на петното за строеж.

Строителството по технология RichHouse, е изключително надеждно и дълговечно. Конструкцията е еластична, лека, но и изключително здрава. Постройките са пожароустойчиви. Тук, за разлика от традиционните монолитни технологии, темповете на издигане на дадена постройка са бързи. Като пример, можем да посочим около един месец срок за постройка на два етажа с РЗП от 150 кв.м.

Защо да изберете нискоенергийна сглобяема къща за гости, семеен хотел или пък дом, четете и в част две на „Мислите за бизнес тип къща за гости или семеен хотел? Обадете ни се!“Звънни