Блог

Модерен апартамент в реновирана кула за контрол на въздушния трафик предлага удобство във висините

10 август, 2017 | Сподели: |

Трансформацията на пространства с какво ли не предходно предназначение в друго, е неизменна тенденция навсякъде по света. В удобни жилища се превръщат силози за зърни, църкви, мелници, пожарни и какви ли още не места. Ето как, съхраняваме тяхната естетика. Вътре – добавяме уют и резултатът е обновено старо, обитаемо ново – вече жилище. Този път ще разгледаме една необичайна трансформация – на кула за контрол на въздушния трафик. Някога, тя изпълнявала предназначението си – на летище Arlanda в Стокхолм. Днес, къта уютен, луксозен апартамент, който предлага комфортен живот високо в небето.

Преобразяването на кулата, е дело на шведския дизайнер Cilla Ramnek. Точно с него и с компания за отдаване на домове под наем, летище Arlanda обединява сили, за да даде пълна промяна на някогашното ръководство на контрол на полетите.

Кулата с височина от 80 метра е разположена точно над една от пистите за излитане и кацане. Тя е перфектната наблюдателница, от която можете да наблюдавате заходите на самолетите. Интериорът е решен в ретро стил, от 60-те години на миналия век. В момента, състезание ще реши първите късметлии, които ще могат да нощуват в някогашната кула за контрол на въздушния трафик.

Ние, също можем да дадем нов облик на всяко пространство. Да го превърнем в уютен дом, офис, да го ремонтираме – или пък изградим отново. RichHouse е брандът, под който предлагаме на пазара своите нискоенергийни дървени сглобяеми къщи. Произвеждаме ги в собствена база, оборудвана със съвременни машини, управлявани от висококвалифицирани специалисти. Нашите домове са здрави, сигурни, надеждни. Технологията ни на строителство позволява напълно неограничен дизайн, за сгради с височина до три етажа. RichHouse постройките са и нискоенергийни – или със снижени разходи за отопление и климатизация. Това е така, благодарение на иновативната ни система на строителство, която включва отлична изолация. За всякакви решения, ноу-хау, консултации в областта на строителството – RichHouse е отличен избор. Нискоенергийните сглобяеми къщи, които сме изградили, са буквално из цяла България. Качество, доверие, дълговечност – това са нашите основни ценности. Уверете се сами!

Източник: www.homeaway.co.uk/lp/arlandaЗвънни