Блог

Опитните градинари в Щатите печелят от производство на медицинска марихуана

25 април, 2017 | Сподели: |

Вече си говорихме за растенията, от чието отглеждане в оранжерията има най-голяма печалба. Това са женшена, бамбука, гъбите шийтаке и билките. Днес обаче, ще прибавим пета идея, от която градинарите в Щатите печелят отлично в последните години. Вярва ли се, или не – това е марихуаната за медицински цели. Отглеждането и е легално в Колорадо и Вашингтон. През ноември предстои референдум, на които се очаква марихуаната за медицински цели да легализират и щатите Флорида, Масачузетс, Невада и Охайо.

Според редица проучвания, марихуаната помага при редица медицински състояния – депресия, гадене, глаукома, безсъние, астма, проблеми със сърдечносъдовата система, синдром на посттравматичното стресово разстройство, алцхаймер, хронична и кратковременна болка, сексуална дисфункция.

Печалбите от отглеждането на марихуана за медицински цели, бизнесите отвъд океана сравняват с тези, от магазин на Apple! Главният редактор на „Marijuana Business daily“ Крис Уолш казва: „Свидетели сме на развитието на бизнес, който скоро ще бъде внушителна икономическа сила“. Според специалистите, до 2020г. печалбите от канабисовата индустрия за държавата, ще са невероятните 44 млрд. щатски долара!

Печалбата не е цел на градинарството. Няма лошо обаче, да изкараш малко кеш, заровен в любимата си оранжерия. Е, ако си в САЩ. У нас това все още е незаконно, напомняме ви. Нищо, че властите уличиха много баби от различни села, в поддържане на собствени стопанства марихуана. Дали са техни или на внуците им, един Господ знае. Едно е истина обаче – НЕЗАКОННО Е!

Ако обаче сте в САЩ, определено си струва да помислите над този доходен бизнес. Купете си отлична оранжерия и действайте! Не забравяйте – трябва ви отлична вентилация. Имате нужда и от лиценз. Печалбите и клиентите са гарантирани!Звънни