fbpx

Блог

Предимства на сглобяемите къщи

30 март, 2020 | Сподели: |

Строителството на сглобяемите къщи става все по-популярно. Ще ви запознаем с основните предимства на този вид къщи.

1. Бързо и лесно изграждане

Изграждането на сглобяемите къщи отнема не повече от 1-2 месеца и става лесно и бързо. Използват се готови елементи за монтаж. Няма нужда от кранове и тежка строителна техника.

2. Ниска цена

Сглобяемите къщи са много по-евтини от къщите с тухли, както и от други видове. Освен това съотношението цена/качество е без конкуренция.

3. Топлоизолационни качества

Поради отличните топлоизолационни качества на стените, сглобяемите къщи изискват много по-малко енергия за отопление. Можете да използвате икономични отоплителни системи и да сведете до минимум разходите за отопление през зимата. През лятото тази изолация не позволява на стените да се нагряват прекалено. По този начин те няма да прехвърлят топлина на къщата, за разлика от тухлени, бетонни и други къщи. Ще включвате климатика на охлаждане много по-рядко.

4. Целогодишно строителство

Строителството може да се извърши по всяко време на годината, без значение от температурите навън.

5. Липса на мокри процеси

Поради липсата на остатъчна влага и мокри процеси в конструкцията, можете да се нанесете в своята сглобяема къща веднага след построяването ѝ.

6. Устойчивост на земетресение

В сеизмично активните зони сглобяемитете къщи са много по-надеждни от къщи от камък, тухла или от блок. Няма нужда от допълнителни разходи за укрепване на конструкцията. Неслучайно в Япония, една от най-податливите на земетресения страни в света, 70% от сградите са построени по тази технология.

7. Евтини довършителни работи

Както отвън, така и отвътре, декорацията на сглобяемата къща не изисква големи разходи. Стените имат идеално равна повърхност. Това значително намалява разходите и времето за довършителни работи.

8. Уникален външен и вътрешен дизайн

Технологията на сглобяемите къщи практически не ви ограничава в архитектурните и дизайнерски решения. Може да видите на нашия сайт различни видове къщи и изпълнени обекти. Ще се уверите колко разнообразен може да бъде външният вид на такива къщи и тяхното вътрешно оформление.

Освен всичко останало, сглобяемите къщи са устойчиви на влага, екологични, пожароустойчиви и имат дълъг еклпоатационен живот.Call Now ButtonЗвънни