Блог

СГЛОБЯЕМА СРЕЩУ ТРАДИЦИОННА КЪЩА: КАКВА Е РАЗЛИКАТА?

28 ноември, 2019 | Сподели: |

Притежаването на имот и изграждането на дом е мечта на всеки човек. Ако в бъдеще планирате да закупите жилище, трябва да знаете различните опции, които са ви на разположение, след като решите да инвестирате в къща. В наши дни, в зависимост от местоположението, където искате да се установите, можете да изберете да заложите на традиционни къщи или да заложите на алтернативата и да купите сглобяема къща. Ето основните разлики.

ФУНДАМЕНТ

Традиционните къщи имат основи, които са построени от дупки в земята, с бетонни плочи. Сглобяемите домове са изградени върху постоянни основи, след което са закотвени и пристегнати към земята.

КАЧЕСТВО И БЪРЗИНА НА СТРОИТЕЛСТВОТО

Традиционните домове използват строителни методи, извършвани от квалифицирани строителни работници. От друга страна, сглобяемите домове се изграждат във фабрики, използват се машини, които режат според специфични кодове за толеранс, определени от наредбите за местоположение. Скелетните структури на сглобяемите домове – когато са тествани – са равни на стандарта на традиционните къщи. Както се казва, строителството е по-бързо за сглобяемите домове, тъй като те са изградени в затворени пространства и не са засегнати от бури или температурни колебания. Сглобяемите домове също изискват по-малко работна ръка, за да се извърши строителството.

ДИЗАЙН НА КЪЩА

Често сглобяемите домове се изграждат на базата на шаблони, от които можете да избирате въз основа на вашите предпочитания. Някои производители обаче позволяват персонализиране на сглобяеми домове, за да се погрижат за собствениците на жилища, които искат да построят къща, която да отговаря на техния стил и нужди.

УСТОЙЧИВОСТ

Намаляването на въглеродния отпечатък е социална отговорност за всички тези дни. И двата варианта на жилище могат да бъдат екологични, в зависимост от строителя. Сглобяемите домове, тъй като са изградени във фабрики, имат по-добра ефективност и по-малко разходи, тъй като се произвеждат по по-строги норми, използвайки авангардни технологии.

С Rich House получавате завършен дом с опростен процес, без да се отказвате от най-добрите дизайни за дома. Ние не само изграждаме ефективни къщи, но и изграждаме дом, който е внимателно конструиран, а не просто изработен.

Източник revolutionprecrafted.comЗвънни