Блог

ФАЗИ ЗА СГЛОБЯВАНЕ НА ЖИЛИЩНОТО СТРОИТЕЛСТВО

18 октомври, 2019 | Сподели: |

Имате парче земя, което искате да застроите и да се превърне във ваш дом или къща за гости. Нека разгледаме фазите, на които трябва да обърнете внимание и колко време да си отделите за изграждането на сглобяем дом.

Има три общи фази за сглобяване на жилищното строителство:

1. ПЛАНИРАНЕ

Фазата на планиране всъщност е най-малко предвидимата фаза по отношение на времето. Това е така, защото в зависимост от това къде живеете, къде планирате да изградите и какъв е пазарът на недвижими имоти. може да отнеме време да намерите идеалния сайт за дома, сигурни разрешения за строеж, финализиране на подробности за дома.

2. ИЗГОТВЯНЕ И ПОДГОТОВКА

Производството и подготовката е доста предсказуемо от гледна точка на времето, но може да варира в зависимост от избрания от вас производител и специфичната му времева линия на производство..

3. СТРОИТЕЛСТВО

Това е, когато се случва магията – домът ви пристига и се поставя на мястото си. Модулен дом може да бъде доставен и сглобен за няколко дни. Ако изграждате жилище от изолационни панели трябва да очаквате минимум шест седмици за тази фаза, преди да можете да се преместите в дома си.

ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ НА СГЛОБЯЕМИТЕ ДОМОВЕ

Изграждането на жилище от всякакъв вид има плюсове и минуси, но сглобяемата сграда е отличен начин да контролирате разходите, докато движите процеса бързо. Плюсовете и минусите варират в зависимост от вашата конкретна ситуация, бюджет, предпочитания и времева линия.

ПРЕДИМСТВА

По-малко скъпи от традиционните сгради за дома. Разходите за сглобяване обикновено са по-евтини от жилищата.
По-бързо от традиционното строителство. Като цяло, за изграждането на традиционно жилище са необходими един до четири месеца, отколкото да се изгради сглобяема къща.
Гъвкав размер. Има много опции, когато става въпрос за дизайн, оформление и размер.
Енергийна ефективност. Начинът на изграждане на сглобяемите домове, материалите, които използват и херметичната конструкция се комбинират, за да създадат високо енергийно ефективно пространство, което може да намали текущите сметки за комунални услуги.

Цялостното строителство на сглобяеми къщи е бърз и рентабилен начин за изграждане на дом в сравнение с изграждането на традиционен дом. Най-важното е да направите своите изследвания, да поговорите обстойно с всеки производител, който обмисляте, и да вземете собственост в строителството на вашия дом. Ако искате да седнете и да оставите някой да свърши цялата работа по планирането и подготовката за вас, изграждането на всеки дом, още по-малко сглобяем дом, може да не е правилният избор.

Обмисляте ли да изградите сглобяем дом?Звънни