Блог

Американското сдружение на интериорните дизайнери с най-зелен и здравословен офис в света!

10 юли, 2017 | Сподели: |

Централата на Американското сдружение на интериорните дизайнери, или накратко ASID (от American Society of Interior Designers), е най-зелен и здравословен офис в света! Помещенията са не просто красиво дело на професионалистите – дизайнери от Perkins+Will, те са и единствените в света носители на платинени сертификати LEED и WELL по WELL Building Standard v1, за пасивни сгради. Именно това е поводът, офисът на ASID да бъде наречен най-зелен в света!

Общата площ на работните помещения е 790 кв.м. Дизайнът е човекоцентричен и предполага снижени нива на стрес и по-добро качество на въздуха. Служителите пък, нямат свои фиксирани работни места, а използват такива, по свое предпочитание, с оглед на задачите, които имат за деня. Освен работни места, площта включва и обособени пространства за срещи и частни зони, които могат да бъдат запазени за определени часове.

Пространствата са изключително интересно оформени и позволяват многообразни работни дейности. Щедро са използвани естествени материали, архитектурни форми и арт инсталации. Процесът, довел до създаване на офиса е не просто проектиране и проучване на нагласите на служителите. Те самите са подпомогнали проектантите, като са носили специални сензори, които са измервали моделите на комуникация и движения на хората в офисното пространство. Направена е съпоставка на тези отчитания с новите им стойности, измерени в новосъздаденото пространство.

Изпълнителният директор на ASID е очертал целите на новия дизайн, като показател за начините, по които обстановката и интериора могат да повлияят положително ефикасността и подобрението на работата в едно подобно пространство.

Ние, не сме проектирали или изградили най-зеления офис в света за 2017. Можем обаче, да изградим офиса или дома на вашите мечти. Вие избирате, ние изграждаме – в нискоенергиен или пък пасивен формат. Ние, сме RichHouse. Разполагаме със собствена база за производство на панели за сглобяеми, дървени къщи и изобщо, постройки от всякакво естество – вили, хижи, къщи за бизнес, офис пространства… Дизайнът, е практически неограничен. Цените пък, повече от отлични. Доверете се на качеството, опита и професионалистите: Правилният избор е RichHouse!



Call Now ButtonЗвънни