Блог

Жената ви ядосва? Бегом към убежището!

21 юли, 2017 | Сподели: |

Да, признаваме си – понякога ние, жените, сме безкрайно досадни. Има и моменти, в които сами не можем да се търпим. Затова господа, разбираме, че понякога сме трудни за изтрайване. Ето няколко идеи, накъде да избягате, когато сме не толкова сладки, любими и незаменими:

Стандартните места за бягство включват клишета като барове, заведения, язовири и горски хижи, където въоръжени с въдица или не дай си Боже, пушка, си го изкарвате на горките земни и водни създания.

Ето ви обаче, друга възможност, която също си струва обмислянето: собствено леговище! Може да е в планината, може и в града, дори и в градината на дома но увенчано с надпис „забранено за жени“! – ваше си, лично пространство, където може да си криете хобито, играчките, колите с дистанционно (или истински, които не искате да караме), настолните игри, билярда, скейтборда, колекционерските издания, марките, дрона или каквото там ви влече – и не искате да докопаме.

Убежището има едно важно условие – четири здрави стени и покрив, плюс поне диван. Оттук нататък, всичко зависи от вас. Може да добавите каквото ви душа иска или пък да се задоволите с блажени няколко квадрата само ваша свобода.

Та, изберете мястото. Помислете, колко голямо убежище ви трябва. После, ни се обадете. Ние, от RichHouse, ще го проектираме и изградим за вас. И понеже е 21-ви век, няма да използваме купчини бетон и арматура, а ще ви сглобим нискоенергийно, дървен убежище. Дизайнът избирате вие – практически е неограничен.

Панелите за вашето забранено-за-жени място, ще разкроим в собствената си производствена база. После, ще донесем всичко на мястото, избрано от вас и ще го сглобим. Референции за качеството на нашите обекти – тук.

Дали за ваше собствено пространство, къща, защо не и за гости, хотел или пък каквато и да е постройка – ние сме насреща. RichHouse означава качество, традиции, иновации. Споменахме ли, че нашите постройки са нискоенергийни, което пък означава и ниски бъдещи разходи за отопление и климатизация? Поръчайте своята днес на +359 898 658 415!



Call Now ButtonЗвънни