Блог

КОЛКО СТРУВА ИЗГРАЖДАНЕТО НА КЪЩА ДО КЛЮЧ

29 ноември, 2019 | Сподели: |

Нашата компания Rich House се занимава с изграждането на къщи до ключ за тези, които желаят да се преместят да живеят в просторен и уютен дом. Можете да изразите вашите желания и ние ще ги вземем предвид максимално, за да ви осигурим най-удобното жилище. Нашата работа е изграждането на къщи от SIP панели и дървен материал. Ние ви предоставяме квалифицирани работни екипи, които са в състояние да построят къща от нулата „до ключ“. Колко струва изграждането на къща до ключ? Свържете се с нас и след координацията на проекта и подбора на екипа, ще получите точната цена за цялата работа.

ЕТАПИ НА НАШАТА РАБОТА

За да получите завършена къща, която напълно отговаря на вашите желания, е необходимо да извършим последователността на работа, установена в строг ред. На първо място, ние трябва да изберем най-подходящия за вашите желания проект, да координираме всички документи и да изготвим прогноза, така че да знаете точно колко ще струва сглобяемата къща. На следващо място, трябва да изградите фундамент и това е един от най-важните етапи на работа. Също така, в зависимост от това какъв тип фундамент е най-подходящ за вашите желания, зависи и цената на бъдещия дом. След подготовката на основата се издигат стени, чиято скорост зависи от материала, избран за стените. Изграждането на покрив е друга важна стъпка в изграждането на вашия най-добър дом. Необходимо е да се монтират греди, които да поддържат покрива, за да го направят достатъчно здрав. Освен това извършваме и вътрешно и външно декориране. Включва монтаж на комуникации, изолация на къщата, довършване на всички нейни повърхности и др. След приключване на тази фаза на работа, завършената къща се предоставя на клиента.

ИЗГРАЖДАНЕ НА КЪЩА С RICH HOUSE

В нашата компания можете да поръчате строителство на къща до ключ на изгодни цени. Просто трябва да сключите договор, по който ние ще ви предоставим всички услуги и в бъдеще да изградим новата ви къща. След като разберете колко струва изграждането на къща до ключ, цената на материалите и работата, ще започнем строителството. Нашите строители извършват следните работи:

  • организация на изграждане на къща;
  • съставяне на пълен график на работа;
  • консултация с клиенти на всички етапи.

Източник timber.kiev.ua



Call Now ButtonЗвънни