Блог

СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ ОТ ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ (МИНИБРУС)

8 ноември, 2019 | Сподели: |

Видовете сглобяеми къщи се различават по много неща – от начина на сглобяване до материала, от който са изградени. Изграждането на сглобяеми къщи от дървен материал (минибрус) отнема не повече от 10-14 дни – специално шпонтованите дъски намаляват времето за строителство, правят къщата надеждна, тиха и непристъпна. Дървените къщи имат атрактивен външен вид и достъпна цена. Те са издръжливи, надеждни и екологични. Ние от Rich House строим къщи от дървен материал по стандартни и индивидуални проекти. Разнообразния дизайн позволява къщата да е тип вила или с модерно градско звучене.

КАК ДА СГЛОБЯВАМЕ КЪЩИ ОТ ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ (МИНИБРУС)

1. Основата

Всеки дом изисква солидна основа, а дървената конструкция не е изключение. Под къща от дървен материал основата е направена обикневено от монолитна или поддържаща колонна основа.

2. Монтаж на къщата

След направата на основата, можете да започнете да сглобявате стенния комплект. Веднага поставете върху основата слой топлоизолация и хидроизолация. Профилираните дъски са направени така, че след като се хванат една в друга да не остават пролуки и фуги. След изграждането на стените се започва сглобяването на покрива и покриването му с покривен материал. След това единственото, което ви остава е да се заемете с довършителните работи. Можете да направите довършителните работи сами или да ги поверите на майстори.

ПРЕДИМСТВАТА НА СГЛОБЯЕМИТЕ КЪЩИ ОТ ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ (МИНИБРУС)

Благодарение на съвременната строителна технология и вече готовия обработен материал, къща от минибрус се сглобява само за седмица и половина. Освен това, той има всички предимства на конвенционална дървена къща и значително надвишава по-ниската си цена и абсолютната лекота на монтаж. Това, че изцяло направена от дърво я прави екологична и много предпочитана в днешно време.
Много е трудно за неподготвен човек да разбере тънкостите на проектирането и изграждането на къща от нулата. Тъй като сглобяемите къщи от дървен материал почти винаги се правят по стандартни дизайни, те значително опростяват този процес.

Източник dom-stroi.ru



Call Now ButtonЗвънни