Блог

310 кв.м. функционална къща за гости на изгодна цена

21 ноември, 2016 | Сподели: |

Къщите за гости са чудесен бизнес и начин човек, да инвестира средствата си. Все повече хора – и българи, и чужденци – избират да почиват вместо в големи хотели, в къщи за гости, които са много по-уютни. Множат се и предприемачите, които избират сами да се преместят в по-малко населено място и да стопанисват собствен бизнес с отдаване на имоти под наем на хотелски принцип. Ако сте от хората, които мечтаят за подобен свой проект или дори ако никога не сте се занимавали с това, не затваряйте този материал. Прочетете го до края, за да добиете представа каква е реалната цена на подобна бизнес постройка: Представяме Ви чудесен проект на къща за гости, изградена в село Търнава.

Проектът е много добре обмислен, с оглед максимална функционалност, съобразена с предназначението на сградата – отдаване под наем на отделни стаи или целия имот. Застроената площ на къщата е 310,8 кв.м. Етажите са два.

styrnava

Първото ниво е с площ 142,2 кв.м. Предверието води към коридор. От дясната му страна се намира кухнята, която е с външен достъп, както и с вътрешна връзка към общата дневна зона за отдих и хранене. След нея се намира зоната за релакс, която по съществото си е мини СПА център, с различни съоръжения, които включват и сауна. Оттук има достъп до външната покрита веранда и оформената там допълнителна зона за отдих с площ 25,8 кв.м. На това ниво са разположени и котелното помещение, склад, две санитарни помещения и стълбата, която дава достъп до ниво две. Стаята за почивка на това ниво е една.

Вторият етаж събира общо 5 стаи за почивка, с прилежащите им санитарни възли. Всяка стая разполага и със своя тераса. Застроената площ на това ниво е 168,6 кв.м.

Къща за гости „Търнава“ е изпълнена в традиционен български стил – в бяло, съчетано с тъмна дървесина и каменни облицовки. Цените за различните степени на завършване – „груб строеж“, „завършване отвън“, „до ключ“, можете да видите тук.

Къща за гости „Търнава“ е функционален, добре обмислен бизнес проект, които в зависимост от вложените довършителни материали може да придобие различен облик. Инвестирайте разумно!Звънни