Блог

3D Décor за Шатри – новата мода в градината и бизнеса

8 септември, 2015 | Сподели: |

Прекрасна градина, красиви цветя, удобни мебели – и ужасно напичащо слънце. Не, че слънцето е ужасно, особено лятото на плажа (и не само) е супер, но е друго, да има къде да се скриеш в голямата жега, на сянка, и блажено да изпиеш една студена – вода, бира, лимонада – по избор. Та, в търсене на въпросната сянка, много хора, горди собственици на имоти с двор (ако още нямате такъв, изберете си го тук стават притежатели и на градински павилиони, беседки, шатри – изобщо, съоръжения, пазещи от UV поражения. Това, което се предлага на пазара е еднотипно. При нас, обаче, ще намерите буквално шарена сянка. Специалното 3D Décor за шатри, което предлагаме е всичко друго, но не и стандартен продукт. То позволява да проектирате сами убежището си от слънчевите лъчи и то в 3D формат! Помагаме за всичко – консултация, дизайн, монтаж… и ето, чудесен градински павилион – замък. Или пък, дворец, дървена къща, структура с красива текстура, или нещо в римски, египетски, какъвто-ви-душа-иска, стил. Граници няма.

3D Décor за шатри Ви дава неограничени възможности – проектирайте сами своята сянка в градината, приютяваща мястото ви за релакс, или пък брандирайте своя бизнес – павилион! Което и да изберете – едно е сигурно – ще бъдете забелязани. Освен защитени от слънцето, вятър и вода, разбира се.

3D Décor за шатри е продукт без аналог на световно ниво, дело на Рувитекс Индъстри Ад – българска компания, с корени и крила – корени в традицията и крила за полет в бъдещето чрез постоянни иновации, в търсене на още по-добрите продукти.
Изберете българското! Отличете се с 3D Décor за шатри днес!Звънни