Блог

Декинг от златиста акация позволява уникален екстериорен дизайн

17 май, 2016 | Сподели: |

Акацията е дърво, изключително подходящо за външна употреба. Това е така, заради богатото му съдържание на естествени масла. Благодарение на това, акацията е устойчива на насекоми и влага. Освен това, този тип дърво не гние и не поема ръжда, дори когато е монтирана с метални връзки. Богатият и златист равномерен цвят, комбиниран с красивата дървесна шарка, формира красивия и външен вид.

Декингът е изключително популярна екстериорна настилка. Подходящ е за оформяне на различни пространства в екстериора. Благодарение на красивия му, естествен и уютен вид, той е желана част от всеки двор, градина, SPA център, веранда, дворна алея или пък баня.

decing-akacia1

Основните видове декинг са:
– масивен – изработен от 100% дървесина декинг; изработва се от различни видове дърво, включително екзотични за нашите географски ширини; Сред тях са акация, бор, ясен, сибирска лиственица, ипе, махагон, масарандуба, бангкирай и други.
– WPC синтетичен декинг – получава се при смесване на дървени частици с полимери; резултатът е продукт, с много добър външен вид и висока здравина и устойчивост;

Акациевият декинг е естествен, красив и предпочитан материал. Дървото, от което се изработва, се обработва термично и се изсушава. Третирана по този начин, акацията е устойчива на гниене, термити, мухъл и плесен.

Предлага се във вид на отделни плочи акациев декинг, всяка с размер 30 на 30 сантиметра. (По желание на клиента, е възможна изработка в други размери)
Всяка отделна акациева декинг плоча с горепосочения размер, се състои от шест дървесни летви, здраво фиксирани към пластмасова подложка с неръждаеми винтове. Между отделните летви има разстояние, за да се оттича водата. Подложката под акациевите декинг плочи пък спомага обветряне на дървото.

Една към друга отделните плочи акациев декинг се фиксират с клик система, което позволява освен бърз и лесен монтаж и лесен демонтаж, пренареждане, пренасяне на друго място.

Отделните плочи акациев декинг и ориентацията на шестте отделни елемента в една посока, дават възможност за създаване на различни дизайни.

С акациевия декинг можете да оформите красиво екстериорно пространство в двора или градината, включително около басейна или пък да изградите пътека в градината.
Можете да поканите акациевия декинг и вътре в дома си. Подходящ е за покриване подовете на тераси или пък гаражи. Можете да го наредите и в банята или пък мазето.

Красивото златисто дърво е доказало качествата си през времето. То носи уют, привлекателност, природно усещане на всеки елемент от дома или външните пространства, който обвие.Звънни