Блог

Двуфамилна къща с площ 116,87 кв.м. на достъпна цена

14 декември, 2016 | Сподели: |

Понякога е добре, да споделиш съжителството с друг. Двуфамилните къщи означават една постройка, която две семейства си делят, като всяка част от дома обаче, има свой вход и независимост, от другата. Обединяващото е постройката, която приютява и двата дома.

Представяме Ви отлично решение, при което можете да се сдобиете със своя къща на много добра цена, просто споделяйки я със семейство или приятели, които да обитават постройката, съвместно с Вас: Двуфамилна къща!

richhouse_%d0%b4%d0%b2%d1%83%d1%84%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d1%8a%d1%89%d0%b0

Площта на дома за две семейства е общо 116,87 кв.м. Покривът е плосък, а екстериора на дома – модерен. Първият етаж на дома е за двете дневни зони с кухненски бокс и двете баня с тоалетна – по едно от всяко на семейство. Вторият етаж на двуфамилната къща е отделен за спалните – на всяко семейство се падат по две спални, един дрешник и една баня – общо за етажа 4 спални, 2 дрешника, 2 бани. Помещенията са стандартни и напълно достатъчно, за да приютят комфортно четиричленно семейство.

Дневната зона с кухня за всяка фамилия е на първото ниво. Това позволява лесен достъп до външните площи на имота. Включеното тук санитарно помещение елиминира нуждата да се качвате на горния етаж, всеки път, когато банята е това, което Ви трябва. Тук са помещенията, в които всяко семейство прекарва по-голямата част от деня, когато си е у дома – хола и кухненската зона. Спалните на втория етаж са по две на семейство, което пък гарантира спокойствието и уединението и на родителите, и на децата – или пък гостите, ако семейството е от двама.

Варианта двуфамилна къща е идеален за всички, които търсят бюджетен дом. Споделете разходите по изграждането с близки или приятели – и ето Ви къща на перфектна цена!

Каква е тя за конкретната описана двуфамилна къща, вижте тук:

Груб строеж – 29 300 лв. с ДДС

Завършен отвън – 51 058 лв. с ДДС

До ключ – 78 938 лв. с ДДС

* Моля, имайте предвид, че цените не включват: изграждане на фундамент, ключове и контакти, подови настилки, санитарен фаянс и санитарна арматура,изготвяне на проектна документация.Звънни