Блог

Функционални дървени мебели за градината серия „Бирка“

21 ноември, 2016 | Сподели: |

Функционални дървени мебели за градината серия „Бирка“

Не е без значение, какви дървени мебели ще подберете за своя двор или градина. Те трябва да са здрави, издръжливи, надеждни, а не просто добре изглеждащи. Избирайте внимателно своя комфорт за външните пространства в двора. Представяме Ви серия дървени мебели за градината „Бирка“.

Серия дървени градински мебели „Бирка“ включва маса, скамейка и кресло. Масата е с дължина 120 см, ширина 70 см и височина 65 см. Теглото и е 11 килограма. Изработена е от бор с дебелина на дъската 20 мм. Предлага се в лакиран и нелакиран вариант. Цената и е изключително изгодна и добра. Маса „Бирка“ е стабилна, трапезна мебел за двора, която лесно събира семейството и приятели на едно място. Подходяща е за 6 човека. В центъра и има специален отвор, предназначен за поставяне на чадър, който да ви пази от жарките летни ласки на слънцето. Притеснявате се, че продуктът е твърде обемен и доставката ще е скъпа? Не се тревожете. Маса „Бирка“ се доставя разглобена – с включени схема и инструменти за сглобяване и неръждаеми аксесоари от Bufab, Швеция. Опаковката е с компактни размери от 120 см х 70 см х 5 см.

Пейка БИРКА

Маса БИРКА

Кресло БИРКА

Пейка „Бирка“ също е изработена от масивен бук. Размерите и са дължина 112 см, ширина 66 см, височина 76 см. Теглото на дървената мебел за сядане е 9 кг. Също се доставя в разглобен вид в опаковка с размери 56 см х 105 см х 7,5 см. Включени са инструкция – схема за монтаж и неръждаеми аксесоари, производство на шведката компания Bufab. Дървената пейка е комфортна и подходяща за двама човека. Също можете да избирате между лакиран и нелакиран вариант, с разлика в цената.

Дървено кресло за градина „Бирка“ повтаря основния материал на серията – масивен бук, допълнен с шведски аксесоари от „Bufab“. Подробна инструкция за монтаж и инструменти са включени в комплекта. Дали да е лакирано креслото или не – избирате Вие.  Креслото е с размери дължина 66 см, ширина 62 см, височина 76 см. Теглото на продукта е 6 кг. Опаковката е 59 см x 67 см x 12 см. Опаковката на разглобения продукт е термосвиваемо фолио.

Серия дървени мебели за градината „Бирка“ е достъпна, красива, здрава. С масата, креслото, пейките и комбинации от няколко елемента, градината Ви ще е още по-приятно и приветливо място. Оформете удобен кът за сядане, отдих, почивка с тези висококачествени букови мебели.Звънни