Блог

Есенната къща на флориста Дебора Хербертсон

17 септември, 2016 | Сподели: |

Кънектикът, САЩ, тиха къща от 1920 година, в която семейно гнездо е свила Дебора Хербертсон – обичан и популярен флорист. Домът и е живо въплъщение на професията и. С всеки сезон той се преобразява и добива нова визия под сръчните ръце на своята стопанка. Времето от годината обаче, което Дебора най-обича, е есента – в цялата и пъстрота и красота.

Домът и, напълно в синхрон с работата и, е пълен с безбройни естествени, природни декорации. Те включват какво ли не – от клони и сухи листа, до тикви и свежи цветя. Всички те чудесно се съчетават с прекрасния рустикален винтидж стил, в който е обзаведена къщата. Фонът на целият този тих спектакъл, са бели стени, в които пъстрите моменти намират неутрален ореол, на чийто фон изпъкват още повече.

garage-door-fiberglass-wood-looking-garage-door

Въпреки белите стени, къщата на Дебора в момента, е повече от есенна! Ето, че това е възможно и без да боядисваме дома си в оранжево!

Бяла стълба в прегръдките на гъсти, зелени храсти водят към къщата. Фенери, в очакване да засветят в нощта, до тях – тикви в различни цветове и размери. Бял парапет, трегери, прозорци. Веранда, опасваща къщата. На нея – цели четири люлеещи се стола. Над тях – венец от клони и зеленина, с вплетени цветя. Идилия. Задната част на верандата приютява плетена мебел покрита с мекота в морскосиньо и възглавници с есенни оранжеви елементи. Компания им прави маса от палети. Над тях висят страхотни лампи, които вечер превръщат къта от къщата в осветена феерия. Застинали във въздуха са и плетени кошници, пълни с пъстри есенни цветове.

kitchen-2

Таваните и стените на къщата са дървени и искрящо бели. Подовете са покрити с дървени подови дъски в по-тъмната гама. Кухнята е уютна и функционална. До нея, подът е покрит с червени керамични плочки. Над тях – светъл килим. До него къщата щедро излага разкошен рустикален скрин, обагрен в небесно ярко синьо. Меко зелена и бяла керамика отпочиват на лавиците над него. Кашпи върху клетки за птици, преливат от клони и зеленина – композиции на природата, част от дома. Удобни кресла в бяло, дървени маси, пъстри възглавници в синьо, тюркоаз, оранжево. Къщата на флориста е място на вдъхновение, което мени облика си със сезоните. Тук властва дървото.

Мечтаете за подобно място? Създайте го с нас! Къщи за всеки вкус, без ограничения – това ще намерите при нас.

Източник и снимки: www.homebunch.com



Call Now ButtonЗвънни