Блог

Функционална дървена табуретка на три степени – стремянка

18 декември, 2016 | Сподели: |

Табуретката е мултифункционална мебел. Предназначенията и не са едно и две – от място за сядане, до поставка за саксии или пък стол, на който да стъпите, когато искате да достигнете нещо нависоко. Често обзема предназначението на холната маса, служейки за съхранение на различни вещи. Въпреки своите многобройни предназначения, табуретката не заема много място, което пък обуславя лесното и съхранение – дори в малки като обем помещения, тя се вписва бързо и неусетно и винаги е на една ръка разстояние, когато имате нужда от нея.

Представяме Ви една още по-добра дървена мултифункционална табуретка, която е дори по-добра от обичайните си посестрими. Тя е не на едно или две, а на цели три нива, които при нужда могат да се разтегнат с помощта на механизма и. Тази стремянка е една чудесна идея, да имате необходимата Ви маса, място за сядане или импровизирана стълба или поставка – с необходимата Ви в момента височина. Изберете коя от трите височини Ви трябва.

km025b

Дървената табуретка е изработена от бреза, покрита с устойчива на атмосферни влияния боя. Това пък означава, че тази дървена табуретка можете без страх да направите част и от външните пространства на дома, без това да застраши външния и вид и функционалност. Дали за екстериорна или интериорна употреба, тази дървена мебел е красива, с дизайн, който лесно може да се впише и в модерен дом, и в традиционен такъв. Дървото винаги е на мода  особено светлото, което не натоварва допълнително интериора. Тази брезова мебел е идеалното решение за всеки дом. Подобни мултифункционални мебели имат в дома си много руснаци и скандинавци, търсещи максимална полезност на компактни пространства.

Тристепенна функционална табуретка – стремянка е не поредната мебел, която ще заема място и няма да ползвате, а красив и удобен, често влизащ в употреба полезен интериорен елемент.



Call Now ButtonЗвънни