Блог

Горска хижа в Канада = отлично бизнес начинание!

15 май, 2017 | Сподели: |

Все повече хора избират да избягат от забързания градски живот. За целта, те изграждат вили или ваканционни къщи, които са разположени в близост до някои град, но пък са и заобиколени от гори, езера и изобщо – жива природа.

Точно такова бягство предоставя тази хижа в Онтарио, Канада. Намира се на три часа североизточно от Торното. Собствениците строят горската хижа не само за себе си – а като убежище, което изморените от градския живот хора, могат да наемат.

Къщата носи името „The bear stand“ и се простира на площ от 306 кв.м. Проектирането и собствениците доверяват на архитектите от Bohlin Cywinski Jackson.

В непосредствена близост до горското убежище, са няколко езера, сред които най-близо е Contau Lake. Точно между него и формация гранитни скали се намира дървената къща. Тя е изходна точка за няколко ексклузивни маршрута, изготвени специално за клиента. Те включват не само пешеходен туризъм, но и преходи с кану и такива, по дървени мостове.

Горската хижа е на две нива. на долното, са разположени дневните зони, които плавно преливат в природата навън. Горният етаж събира спалните и санитарните помещения. Къта с мека мебел е с височина, събираща двата етажа. Тук е разположена камината, покрита с местен гранит.

Къщата предлага и други екстри. Навън са разположени сауна, джакузи и разкошна веранда. Фасадата е в кедър, чам и панели от фиброцимент. Едната и страна е изцяло стъклена и пуска изобилие от светлина и природа във вътрешността на дома. Подовете са покрити с орехова дървесина. Богатата палитра материали, спомага лесната бленда на къщата с околната природа.

Ако мечтаете за къща в гората, която освен място за почивка може да е и чудесно бизнес начинание, обадете ни се. Изработваме сглобяеми дървени къщи във всякакви форми и размери – RichHouse – точният нискоенергиен дом за всеки.Звънни