Блог

Хоби оранжерии четири сезона – надежден, здрав продукт

11 ноември, 2016 | Сподели: |

Хоби оранжерии четири сезона са идеален избор за всяка градина. Независимо, дали планирате първите си стъпки в градинарството с верен помощник оранжерия или вече сте натрупали солиден опит в областта, Хоби оранжерии 4 сезона са точно за Вас.

Ефективни са при температури в огромен диапазон – от – 50 до + 120 градуса по Целзий. Монтират се изключително бързо и лесно – двама човека се нуждаят от 6 часа, за да сглобят хоби оранжерия четири сезона. Конструкцията е лека – теглото и е 45 килограма. Това, разбира се, не я прави по-малко надеждна. Скелетът е изработен т поцинкована стомана. Хоби оранжерии 4 сезона са с високи топлоизолационни качества. Те пазят Вашите растения от UV лъчения, градушки и други механични въздействия. Сняг с тегло до 20 килограма на квадратен метър не е опасно за тях. Вятърът със скорост до 20 метра в секунда – също.

img_0834

Хоби оранжерии 4 сезона се предлагат в четири различни размера:
– 3х4 метра
– 3х6 метра
– 3х8 метра
– 3х10 метра
Покритието им е 4 мм дебел, прозрачен поликарбонат.

Четири сезона са дело на компания КИН – производител, осигуряващ качествени оранжерии от 1994г. насам. Милиони хора по света се доверяват на продуктовата гама. 2005 г. стартира производството на оранжерии с поликарбонатно покритие.

Хоби оранжерии 4 сезона, както подсказва името им, са подходящи за употреба през всеки сезон. те надеждно и ефективно обгрижват поверените им растения. Най-честия избор на нашите клиенти са – закупени и монтирани са над 150 бройки, разположени из цяла България.

Нашите специалисти са на разположение, ако смятате, че не можете сами да се справите с монтажа на оранжерията сами. Осигурете на своите растения идеален микроклимат – цветя, плодове, зеленчуци – хоби оранжерии 4 сезона са идеалното решение за Вас.Звънни