Блог

Представяме Ви новият идеен проект на RichHouse – къща „Адриатика“

30 януари, 2017 | Сподели: |

RichHouse са нискоенергийни сглобяеми къщи с практически неограничен дизайн. Дълги години работим за своите клиенти, издигайки реално техните мечтани домове. Да се ориентираш обаче, какви типове къщи храсваш, не е лесно. Затова, постоянно попълваме своето портфолио с примерни проекти, които са в помощ на избора на клиента.

Представяме Ви най-новия си идеен проект: къща „Адриатика“ с площ от 133 кв.м. Етажите на постройката са два. На първия са разположени просторна дневна-трапезария, допълнени с кухненски бокс. С оглед удобното съхранение, тук е оформен и отделен дрешник. Работното пространство подсигурява кабинет. Санитарното помещение на етажа е едно. Стените са във френски стил – доминирани от големи, панорамни прозорци, които позволяват лесно да пуснете природата и светлината в дома, а не да се изолирате от околната среда.

Вторият етаж е достъпен чрез вътрешна спирална стълба. Отделен е за спалните помещения. И от двете има излаз на голяма фронтална тераса. Едната има достъп и до отделен, по-малък балкон. Тук санитарните помещения са две – по едно за всяка спалня.

Разпределението на къща „Адриатика“ е отлично. Спалните са две, баните общо три, отделен дрешник, работен кабинет.

Къщата е с плосък покрив. Външният и вид е много приятен – облечена е със светъл камък, частично и с дърво в по-тъмна гама. Комбиниран с правилните и изчистени форми на постройката, резултатът е разкошен контраст, който загатва за удобство, комфорт и функционалност и на вътрешността. Големите прозорци дават допълнително усещане за простор.

Къща „Адриатика“ е поредна стъпка на нискоенергийни сглобяеми къщи RichHouse, в посока удобно, добре обмислено и оптимизирано обитание. Обединените дневни пространства, обособените помещения за съхранение, работните кътове в дома се налагат като все по-търсени и с положителни ползи за всеки един дом. Разбира се, това далеч не ги прави задължителни. Изборът на дома е Ваш: Това, което предлагаме е качествени, уютни и надеждни къщи, съобразени напълно с Вашите изисквания. Запазете своята днес: +359 898 658 415!



Call Now ButtonЗвънни