Блог

Къща на бъдещето от RichHouse

22 декември, 2016 | Сподели: |

Къщите на бъдещето днес са това, което е различно от масата на пазара. Това, което е с иновативен дизайн, системи, имплементации, материали… Къщата на бъдещето е това, което днешните архитекти имат като визия и функционалност за дома утре.

Къщите на бъдещето са изключително интересни. Те са широко поле за изява, в което всеки архитект може да си позволи да материализира и най-странните си идеи. Футуристични дизайни, автоматизирани къщи, нови технологии и материали – къщите на бъдещето са безкрайно интригуващи и показателни за това, как хора по принцип с инфинитивно въображение виждат бъдещето.

В България компаниите, които се занимават с проектиране и изграждане на къщи са многобройни – както навсякъде по света. Там, където има хора, винаги има търсене на обитания. Някой, който разполага с необходимите опит, ноу-хау и ресурси инвестира в изграждането на домовете, които предлага на хората. Както навсякъде – търсенето определя предлагането. Смелите компании обаче, не се ограничават само от това, какво иска пазара. Те отделят внимание и на един по-тесен сегмент клиенти, които търсят по-различен тип обитание, нестандартен, вплел в себе си технологии и форми от бъдещето.

low-energy-houses1

Една от родните компании, която не се страхува да експериментира, е RichHouse. Къщите, които се предлагат на пазара под този бранд, са сглобяеми, дървени, нискоенергийни. В самата технология на RichHouse е заложена изключително добра изолация, която пък обуславя ниските разходи за климатизация и отопление на имота. Конструкцията е по-лека от монолитните, но не по-малко яка и надеждна. Сроковете за изграждане – кратки. Разходите за транспорт – по-ниски. Не е необходима тежка строителна техника. А дизайнът на RichHouse – е абсолютно инфинитивен. Според проекта се разкрояват панелите в собствената производствена база на RichHouse. Каквато и къща да искате – можете да я осъществите с RichHouse.

Къщите на бъдещето, които компанията предлага са с модерна архитектура – футуристична, нестандартна, геометрична, минималистична или пък с друга причудлива форма. Прибавете технологиите на бъдещето, които все повече държави започват да налагат като стандарт – енергонезависими, пасивни, автономни къщи, прибавете и много интересните активни къщи и ето Ви къща на бъдещето.

Всичко е възможно, когато разполагаш с нужните ресурси, знания, умения. Оттук нататък – граници няма – само тези, на въображението. Своята къща на бъдещето изберете с нас.Звънни