Блог

Къща Олигарх от RichHouse

17 януари, 2017 | Сподели: |

Повечето хора мечтаят за къща. Не са малко тези, които в даден момент на живота си превръщат мечтата си в истина и изграждат дома, който винаги са искали. Някои хора предпочитат по-големите мащаби. За тях ние, от RichHouse, създаваме своите къщи „олигарх“ – луксозни, красиви, функционални постройки, които са съобразени с изискванията на този сегмент клиенти за по-обширна площ и по-разнообразни помещения.

Ще Ви представим един конкретен проект от по-мащабните в портфлиото на RichHouse. Носи името RichHouse Classical и е в точно класически стил. Покривът е скатен. Етажите на постройката са два, а общата застроена площ на имота – 595 кв.м. Общо стаите са 11, а санитарните възли 8.

RichHouse-Classical-Sheet

Формата на постройката е вдъхновена от големите викториански имения с високи тавани, които носят една особена атмосфера на лукс, стил и уникалност. Първият етаж е запазен за общите помещения. Входът е в огромно фоайе, а акцент в дъното спираловидна стълба към втория етаж. Симетрично от двете страни на антрето са разположени два кабинета. След тях следват в двата срещуположни края на постройката кухнята с прилежащо към нея санитарно помещение и склад с прилежаща по-малка стая. Зад стълбите, по почти цялото протежение на едната фасада на сградата се намира трапезарията. Помещението е дълго и с овална форма във външния край. Това гарантира, че прозорците, разположени по цялата външна страна ще дават голямо количество светлина в огромното луксозно помещение, превръщайки го в чудесно място за посрещане на гости или тихи закуски със семейството и приятели. От трапезарията са достъпни две санитарни помещения.

Второто ниво на RichHouse Classical е отделено за почивка. Тук са разположени спалните помещения. Над трапезарията се намират симетрично разположени огледални родителска спалня и спалня за гости с прилежащи санитарни помещения и огромна, обла панорамна тераса. В двата края на сградата над кухнята и склада са разположени още две спални – една за децата, а другата също за гости. Централната част от етажа, точно пред спиралното стълбище е отделена за зимна градина с прилежаща тераса.

RichHouse Classical е един добре обмислен и изглеждащ проект, които би бил чудесен дом за всеки с голямо семейство и приятели.

3D визуалиация на проекта може да разгледате тук. Междувременно, нека Ви припомним, че проектите с по-големи мащаби далеч не са единственото, което можем да Ви предложим. RichHouse означава качествено, нискоенергийно строителство. С нас всеки проект е възможен – вили, горски хижи, къщи за гости, пасивни къщи, хотели, къщи олигарх… Избирате Вие, ние проектираме и изграждаме. Предимствата на сглобяемите къщи пред традиционното монолитно строителство, ще откриете тук. За въпроси и консултации, моля, не се колебайте да се свържете с нас на Моб.: +359 898 658 415.Звънни