Блог

Коледно намаление на оранжерии Четири сезона, КИН и Цветелина!

13 декември, 2016 | Сподели: |

Възползвайте се от нашето коледно намаление и се сдобийте с висококачествената мечтана оранжерия днес! С мисъл за приближаващите празници и специфичните подаръци, за които градинарите мечтаят, решихме да направим своите оранжерии още по-достъпни, като редуцираме цените им. Открийте не една, а най-добрите и популярните наши продукти – оранжерии Четири Сезона, КИН и Цветелина на намалени, още по-добри цени!

Четири сезона са универсални, здрави, надеждни, дълговечни оранжерии, които са верен помощник във всяка градина. само сега, можете да ги получите на по-ниска, вдъхновяваща цена!

Оранжерии Четири сезона се предлагат в четири различни размера, между които можете да изберете оптималния за своите нужди: 3х10 метра; 3х8 метра; 3х6 метра или 3х4 метра!

hobi_orangerii_323

Цените на които можете да ги получите само сега са феноменални – 99 лева от стандартната цена!

Оранжерии КИН PREMIUM са изключително здрави и издръжливи. Скелетът им е изработен от затворена поцинкована тръба, която не корозира и не се нуждае от боядисване. Оранжерии КИН издържат на снегово натоварване до 300 кг/кв.м.! Предлагат се също в 4 размера, от които всеки градинар може да закупи най-подходящия за себе си:  3х10 метра; 3х8 метра; 3х6 метра или 3х4 метра! Също се предлагат с коледна цена -99 лева от стандартната и безплатна доставка!

kin-premium

Хоби оранжерия за целогодишно ползване Цветелина също е със специалното ни коледно намаление. И тук размерите, от които можете да избирате са четири. Комплектът включва каркас (скелет на оранжерията), поликарбонат 4 мм и армофол или нетъкан текстил.

oranzheria-armofo11l

Която и от нашите оранжерии да изберете – няма да сгрешите. Вижте само колко много хора от цялата страна довериха своята реколта плодове и зеленчуци на нашите оранжерии! Над 100 са закупените и монтирани оранжерии, които и днес служат вярно на своите стопани.

Доверете се на оранжерии Четири сезона, Цветелина, КИН! Те са доказали своите качества, а само сега имате възможност да ги получите на специална, намалена цена! Защо да плащате повече, когато можете да получите същото качество на още по-добра цена? Инвестирайте в доброто си здраве днес – купете си мечтаната оранжерия и отгледайте сами своите плодове и зеленчуци.Звънни