Блог

Колко струва една къща RichHouse?

14 декември, 2016 | Сподели: |

Отдавна мечтаете, да имате своя къща. Все обаче, нещо не достига, за да направите крачка в тази насока – време, средства… Стига толкова! Реално, качествените къщи вече не са толкова недостъпни, колкото бяха някога. Иновативните материали и конкуренцията на пазара, направиха цените приемливи – дори и за отлично качество. Време е, да изберете своя мечтан имот и да го изградите. Имате свои наследствен парцел? Или пък, отдавна заглеждате регулираните места в това градче, близо до местоработата Ви? Опасявате се, че мисия „къща“ ще глътне много време и пари, подплатени с нерви и препятствия? С правилните хора до Вас, това изобщо не е задължително да е така.

Представяме Ви сглобяеми дървени никоенергийни къщи RichHouse – дълговечни, здрави, отлични и с ниски разходи за отопление и климатизация. Разполагаме с много богато портфолио проекти, от които можете да изберете своя мечтан дом. Ако не си го „познаете“ пък, спокойно можем да го проектираме според Вашите изисквания и предпочитания. нашите проектанти са отлични професионалисти, които знаят какво правят и не скъпят труд и усилия, за да постигнат идеален проект, съобразен с изискванията на клиента.

Мислите, че цената на подобна сглобяема нискоенергийна къща е много висока? Позволете ни, да не се съгласим. Ето няколко примера, за изградени от нас проекти, които говорят точно обратното – че цената на подобен дом е съвсем разумна и достъпна, равнено с апартаментите, особено в големите градове:

Двуетажна, двуфамилна къща 116 кв.м.; с плосък покрив;

Разпределение:

Етаж 1: Две дневни с кухня, две бани-WC;

Етаж 2: Четири спални, Два дрешника, Две бани с тоалетна; Два коридора

Идеално решение за две отделни семейства – като всеки получава своя половина от дома, с дневна, две бани, две спални.

Цена за цялата двуфамилна къща:

Груб строеж – 29 300 лв. с ДДС

Завършен отвън – 51 058 лв. с ДДС

До ключ – 78 938 лв. с ДДС

richhouse_%d0%b4%d0%b2%d1%83%d1%84%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d1%8a%d1%89%d0%b0

Едноетажна еднофамилна къща с площ 75 кв.м. изградена в Нови Хан:

Постройката събира всичко необходимо за комфортен живот: дневна-трапезария с кухненски бокс, две спални помещения, санитарно помещение, килер и тераса.

Цена:

Груб строеж – 18 778 лв. с ДДС

Завършен отвън – 34 984 лв. с ДДС

До ключ – 50 776 лв. с ДДС

richhouse-new-han

– Ето и една по-голяма еднофамилна къща, със скатен покрив, изградена във Волуяк; площта и е 247 кв.м. Етажите са два.

Етаж 1 е с РЗП 124.10 м2: Антре, спалня, килер, дневна-трапезария, кухненски бокс, баня-WC, кабинет, сервизно помещение, котелно, техническо помещение, тераса.

Етаж 2 е с РЗП 122.96 м2: 3 спални, кухненски бокс, баня-WC, емпоре, 2 балкона.

В проекта е предвидено отделно помещение с предназначение лятна кухня.

Цена:

Груб строеж – 64 836 лв. с ДДС

Завършен отвън – 102 436 лв. с ДДС

До ключ – 148 137 лв. с ДДС

richhouse_voluiak-24

Надяваме се, сами сте направили сравнение между цените на апартаментните жилища и тези на нашите къщи. Да имаш собствен самостоятелен дом за постоянно или ваканционно обитаване далеч не е толкова скъпо и недостъпно.

RichHouse се изработват по специална технология. Разполагаме със собствен производствен цех, където всяка къща се разкроява и в последствие приготвя за транспортиране. На мястото, където ще се изгради, тя се доставя комплектувана и готова да бъде сглобена. Още за предимствата на сглобяемите къщи пред монолитното строителство: тук. За консултации на тема „къща“ – в желани от Вас измерения, моля, позвънете на телефон +359 898 658 415. Мечтаният дом е на крачка от Вас, време е да я изминете.Звънни