Блог

37 кв.м. уют – малката голяма къща

12 август, 2016 | Сподели: |

Представяме Ви една прекрасна малка голяма къща, която доби огромна популярност в Интернет и се радва на множество възхитени почитатели. Ето, че уюта и удобството са възможни и на малко квадрати! Мястото е Уайлдууд (Wildwood) на 12 мили южно от Белингам (Bellingham), Вашингтон. Малкото дървено бижу е част от комплекс къщи с много подходящото заглавие Wildwood Lakefront Cottages или Крайезерните къщи на Уайлдууд. Крайезерни – защото разбира се до тях има езеро – Whatcom lake. Част от комплекса са басейн, джакузи, тенис кортове, стая за игри, детски площадки…

tiny-house-kitchen
tiny-house-living-room

Малката дървена къща, предмет на настоящето писание, се казва The Salish. Тя е на два етажа. На първия са разположени спалня, дневна зона и санитарно помещение. На втория – втора спалня с две отделни единични легла. Къщата е напълно обзаведена. Прозорците са в голямата си част панорамни. Помещенията са напълно функционални и удобни и в никакъв случай не изглеждат малки. Удобен диван, холна маса, телевизор, етажерки; маса за хранене на колела, която лесно може да преместите по свое желание; Г-образна напълно функционална кухня; стълба към частичното таванско ниво води към горната спалня. Ето как без да се градят два масивни високи етажа, имаме къща, която съвсем спокойно приютява стандартно семейство от 4-ма, без да ги лишава от удобства и пространство.

The Salish е красива, дървена функционална къща, която позволява и на хора с по-ограничен бюджет да се сдобият с напълно функционален собствен дом. Тази постройка е поредното доказателство, че не квадратурата има значение, а добре премисленият и изпълнен проект. Точно с това се занимаваме ние – създаваме домове, къщи, вили, постройки за всеки. Разполагаме със специалисти, опит, традиции, собствена производствена база за нискоенергийни къщи. Обадете ни се днес и консултирайте дома на своите мечти! Той е мисия възможна и с по-ограничен бюджет и квадратура.

Източник и снимки: www.countryliving.comЗвънни