Блог

Мексиканска хасиенда съчетава модерно с традиция във впечатляващ бутиков хотел

14 декември, 2016 | Сподели: |

Добре обмислените реновации, имат зашеметяващ ефект върху всеки проект. Не е нужно, да се строи, достроява, ремонтира мащабно. Нужно е това да се случва умно и обмислено. точно това направили две големи силни компании в областта на архитектурата –  AS Arquitectura и R79. Те обединили сили и създали чуден бутиков хотел, които изтънчено и неуловимо вплита модерно с традиционно, без това да дразни сетивата, напротив – по мек, неуловим и все пак твърд и ясен начин. Името на мястото за отдих и отмора, далеч от забързания ежедневен живот, е Niop Hacienda. Някога, тук разположени били помещения за добитък и текстили. Днес, те са превърнати в уютни, съвременни апартаменти за гости, които предлагат уют и комфорт. умелата и прецизна намеса на двете архитектурни компании, сменила статута на помещенията, превръщайки ги в очарователна удобна зона.

meksikanska-kyshta

Първото, което колаборацията проектирала, била алея, която да позволява на гостите, да опознаят мястото. Тази своеобразна пътека на познанието, свързва паркинга с лобито и по същество представлява своего рода каменен килим, който води гостите из имота. Обширни поляни, басейн тип водно езеро, дворни мебели, стари, дървени порти и водни обеми, с пръснати из тях късове скала, палми и стари порутени зидове, фасади, оставени в оригинален вид бележат този магически бутиков хотел. Щедро използвани са цяла палитра материали – дърво и камък; но и бетон, чакъл и стомана. Резултатът е повече от впечатляващ – имот, някога бил, трансформиран в сегашно ново, което е старото, но комфортирано до ръба, преди да стане твърде модерно и да загуби своя облик.

Също имаме точната доза професионализъм, опитно око и ръце, отлични материали, които ремонтират всеки имот, до желаният от Вас вид и облик. Също толкова старателно и добре изграждаме нови имоти – къщи – за гости, почивка, домове – традиционни, алпийски, на бъдещето… Проектът и мястото – избирате Вие, осъществяването на мечтания дом или хотел, оставете на нас – нискоенергийни сглобяеми къщи RichHouse.Звънни